zaterdag 29 november 2008

Druk weekendje;)

Hallo allemaal,

Daar ben ik weer. er zijn ondertussen 3 dagen voorbij gegaan sinds ik de uitslag van de kweek heb gekregen. alle 3 de dagen heb ik stage gelopen. Weer wat observaties in laten vullen, begeleidingsgesprek gehad, reflectieverslagen gemaakt, enzovoorts. Verder blijf ik met opdrachten bezig, en doe iedere keer weer wat. Ik heb er nu 1 af, en 3 andere krijg ik nog af voor de kerst denk ik. (op de eindbeoordeling na). De laatste moet ik na de kerstvakantie nog wat aan doen.

Tja, ik zal maar gelijk vertellen hoe ik me voel.. De afgelopen dagen ben ik iets meer gaan hoesten, ik ben erg moe, en soms ook kortademig. Toch heb ik het ziekenhuis nog niet gebeld. Want mijn stage kan ik goed volhouden. Vanmorgen werd ik wakker, en had ik het idee dat ik een beetje verkouden aan het worden ben. Nu valt het echter wel weer mee. Afgelopen dagen had ik 's avonds ook steeds hoofdpijn. Maar goed, dit weekend een beetje te veel te doen, om aan het ziekenhuis te denken;)

Allereerst heb ik vanavond de verloving van Gup... Daar gaan we dus gewoon gezellig heen:) Ik zou het niet willen missen. Daarnaast is mijn moeder maandag jarig en aangezien ze maandag de hele dag naar school moet, gaan Gerrine en ik het huis visiteklaar maken. maandagavond komt er dan visite. En dinsdag moet ik weer voorbereiden op de stageweek. (begeleidingsgesprek voorbereiden enzo).

Dus ja, gezien mijn leventje van normaal is het een best druk weekend. Maar goed, het word lekker gezellig:) Vandaag maar een beetje rustig aan doen, en zondag middag even een kort dutje doen... Misschien vinden sommigen het wel raar, maar anders trek ik het niet denk ik. Ik ben de laatste tijd echt weer heel veel moe. Daar baal ik best van. Maar goed, als ik vrij ben, maar goed aan mijn rust denken, als ik stage loop vroeg naar bed, en verder maar een beetje doorzetten;)

Ik denk dat ik zo alles wel heb verteld... Vermoedelijk zal het dus wel weer een tijdje duren voordat ik weer wat laat horen.
Groetjes

Geen opmerkingen: