donderdag 15 januari 2009

weer eens een update;)

Hallo allemaal,

Daar ben ik dan weer, na een paar dagen, om mijn site weer bij te werken. Maandag avond ben ik naar cathechisatie geweest, en dat ging goed, maar was wel erg moe daarna. Dinsdag heb ik heel de dag lekker rustig aan gedaan, en ben ik savonds naar fitness geweest, waar ik me (hoe kan het ook anders) helemaal gegeven heb, zodat ik daarna eigenlijk wel een beetje te moe was;)

Woensdag ben ik 2 uurtjes naar stage geweest voor een gesprek, en weer even lekker kijken op de groep. We hebben onder andere afgesproken dat ik vandaag thuis zou blijven voor aan mn opdrachten te werken, en morgen ga ik weer van 10 - 12 naar mn stage. Ik ben dan gewoon 2 uurtjes op de groep, en als ik te moe ben om mee te werken, dan ga ik gewoon lekker zitten;)

Gisteravond had ik al een heel tijdje aan mn stage zitten werken, dus dachten we vanmorgen, laten we eens even de stad ingaan;) en hoe kan het ook anders, natuurlijk kwamen we met wat tasjes terug... Wat spullen die ik nodig had voor een stageopdracht, wat dingen die ma nodig had, en als laatste de boodschappen.

Vanmiddag weer een tijd aan mn opdrachten zitten werken, en daarna kwam de dominee nog even langs... Gisteravond kwam er ook al een diaken langs, omdat ik weer thuis was gekomen uit het ziekenhuis. Fijn dat mensen zo met je meeleven:)

Vanavond ging ik heel ijverig (met ma, want die schat wilde me helpen) werken aan een opdracht. Ik ga dinsdag een belevingstheater doen, en daarvoor moest nog wat in elkaar geknutseld worden. Na de hele avond ingewikkeld gedaan te hebben, wat niet het gewenste resultaat had, waren we het zat, en besloten het op een simpele manier te proberen... En ziedaar, een leuk resultaat (vraag me alleen af, of het na 1x gebruik nog hergebruikt kan worden haha). Kortom, voortaan niet moeilijk doen, gewoon makkelijk, want dat is toch het leukste;) hahaha

Tja, en dan de vraag die ik nogal eens krijg... Hoe is het met je??? Nou ik kan eigenlijk maar 1 antwoord geven... het gaat nog niet zoals het gaan moet... Ik blijf erg moe, hoest veel, heb heel weinig energie, heb veel slaap nodig, en ben een beetje dizzy (duizelig)... Savonds tol ik oververmoeid mn bed in, om smorgens nog even moe er weer uit te komen.

Het eten gaat wel goed, en het resultaat is te merken... in 6 dagen tijd, ben ik 1 kilo aangekomen... En dat is toch wel iets om trots op te zijn toch???;) Nu oppassen dat ik niet TE veel aankom (dan krijg ik last van mn lever en milt) en niet weer af ga vallen... Gewoon stabiel blijven is het beste nu;)

Qua kleding word het best lastig trouwens, als je in korte tijd veel afvalt, en dan weer veel aankom... Eerst natuurlijk de prednison... Daar kwam ik veel van aan, en ik had dus allemaal te kleine kleren in mn kast hangen... Kleren kopen, en dan afvallen, en je te kleine kleren weer aan kunnen... Als ik nu straks weer aankom, dan kan ik de grotere kleren weer aan... Maar het is best lastig, want bijvoorbeeld een rok die ik 2 maanden terug goed aan kon, zakt nu naar beneden... hmm... Misschien met riemen gaan werken?????

Morgen hoor ik overigens in welke klas ik dit jaar kom, welke mentor ik krijg, en bij wie ik in de klas kom... Spannend hoor;)

Ik geloof trouwens dat ik weer onzin voel opborrelen;) dus ga ik maar snel stoppen met dit berichtje;) zodra er nieuws is horen jullie wel weer;)

Groetjes;)

2 opmerkingen:

Yehudith zei

Ja, dat met die kleren ken ik wel :D. Ik heb ook (te) grote en (te) kleine maten in mijn kast hangen. Alleen het gewicht waar ik nu op zit, heb ik nog niet op ingekocht. Dus inderdaad: De Riem :D

Hopelijk ga je je binnenkort toch wel weer beter voelen!

Groetjes, Judith

Tamara M. zei

Same here. 38/40 t ene jaar, t andere jaar 34, en dan weer 36. Koop een riem idd, dan kan je daar de te grote broeken mee vastsnoeren, en het zit er nog tof uit ook! (van die oversized dingen)

Hoop dat je je snel wat beter gaat voelen!