zaterdag 14 februari 2009

1-jarig bestaan van mn site!!!

Vandaag bestaat deze site alweer 1 jaar...!!! Precies een jaar geleden schreef ik voor het eerst een berichtje in mijn gastenboek. Een jaar is voorbij gegaan, en er is heel wat voorgevallen en gebeurd... In mn dagboeken en ziekenhuisverhalen kan je terug lezen wat er allemaal is voorgevallen... Van ziekenhuisopname tot vakantie, en van groot onderzoek tot opkikkerdag. Stage, school etc... Alles;)

Vannacht heb ik goed geslapen. Om een uur of kwart voor 9 werd ik wakker van allebei mn infuuspompen. De ene was het zakje leeg, en de andere was het secundair voltooid. Kortom mijn wekker werkte weer goed... en lang uitslapen was er niet bij. Kben nog wel even lekker blijven liggen en heb nog wat gelezen. Hopelijk kan ik morgen wel lekker uitslapen, en stellen ze hem niet zo vervelend af.

Maandag moet ik ook al voor 7 uur wakker worden (6 uur waarschijnlijk) om mn medicatie in te nemen, want na 7 uur mag ik niets meer, en vanaf 3 uur snachts mag ik niets meer eten... Dinsdag moet ik ook bijtijds op, dus de eerste mogelijkheid om weer uit te slapen is woensdag of donderdag...

Vandaag heb ik een deel voor een opdracht van textiel voor school gedaan. 1 van de 3 onderdelen heb ik nu af. nog 2 te gaan, en misschien komt het nog wel af tijdens de opname;) Voor de rest was het heel saai vandaag en heb ik maar een beetje heen en weer gehobbeld.Vanmiddag gezellig bezoek gehad, en dan vliegt de tijd voorbij. Vanavond is mijn moeder er gezellig.

Zondag op maandag nacht blijft mn moeder slapen in het ziekenhuis. Niet omdat ik dat zo nodig vind, want ik kan makkelijk alleen blijven, maar voor haar is het prettiger. ze kan dan wat langer slapen, want anders moet ze om 7 uur in de auto zitten ivm de spits. Ik ben al als 2e aan de beurt dus dat is al best vroeg. Omdat ze ook 's avonds nog moet werken is het wel zo prettig voor haar.

Verder gaat het allemaal een beetje het zelfde met me. Ik ben erg moe, ben nog steeds benauwd, en heb af en toe steken op mn rug en borstkast. Ik heb snel hoofdpijn, en bij vlagen slaap ik slecht. Hopelijk is er wat dit betreft snel wat beterschap te melden, want ik hoop toch wel dat ik weer wat op ga knappen nu. Ik hoor van veel mensen dat je na de bronchoscopie behoorlijk wat klachten kan hebben, en je beroerd kan voelen. De artsen zeggen dat ik weinig bijwerkingen zal hebben, maar met mij weet je het nooit.. wat je niet verwacht gebeurt bij mij;) Daarom hebben we besloten om als ik me niet fit voel na de onderzoeken van maandag, dat we dan dinsdagochtend om 8 uur de afspraak alsnog afbellen. Het ziekenhuis in gorinchem is daarvan op de hoogte, en er kan dus snel en effectief gehandeld worden dinsdag, mocht het niet gaan...

Morgen is het weer zondag, en dan werk ik mijn site niet bij. Mogelijk maandagochtend voordat ik naar de OK ga nog. Als er wat bijzonders te melden is tijdens of na de onderzoeken, zal mijn moeder dat op mn site zetten. Anders misschien tot maandag en anders tot dinsdagavond.

groetjes

Geen opmerkingen: