zaterdag 7 februari 2009

Dagelijkse blog..

Ondertussen verblijf ik al weer 8 dagen in het ziekenhuis, en de tijd vliegt. Sommige uurtjes gaan heel traag, als je moet wachten op uitslag, of tot je kan gaan blazen, maar andere uurtjes gaan super snel, en voordat ik het weet is het alweer avond, en tijd voor mijn dagboek bijwerken...

Gisteren heb ik 3 of 4x per dag een bloedneus gehad. Om de haverklap had ik weer een bloedneus. Bij die 3 of 4x tel ik niet de keren mee dat ik een loop neus (bloed) heb, en dat het vanzelf over gaat... Ondertussen heb ik al weer heel wat zakdoeken vervuild hier... Toch eens navragen bij de artsen, waar dat door kan komen... Dan gelijk ook alle andere uitslagen maar... Want ik heb nog geen uitslagen van het bloed dat de 1e dag is geprikt, van de sputem van maandag (al zal die er maandag pas zijn), etc.

Toen ik gisteravond ging slapen, dacht ik laat ik even mn suiker meten, want misschien istie wel laag omdat ik hogere basaal heb. Helaas, tevergeefs gehoopt.. Een bloedsuiker van 22. maar weer 10 bijgebolust... Toen ik het tegen de verpleging zei (ze vroeg hoe het kwam dat ik zo natgezweten was) riep die gelijk de arts die langsliep, maar ja, een hoge suiker is geen uitzondering meer voor me... En ik weet zelf ondertussen wat ik moet doen... Ze wilde me echter nog een x om half 1 wakker maken om te meten. toen wastie 14. Maar ja, dan zakte die weer zo snel, dus om 3 uur nog maar een keer wakker maken... pff.. Toen wastie keurig 6,7... Maarja, hoeveel gaat hij nog zakken??? Dus een glas melk, en dan gaan slapen. Vanmorgen nuchter wastie 7,8. Keurig vergeleken bij afgelopen week (nuchter 10-14).

Wel werd ik vanmorgen helemaal nat gezweten wakker. Dat ondanks dat ik geen deken over me gelegd had (alleen laken) en dat het niet heel warm was op mn kamer... MAar goed, misschien toch een beetje reactie op iets, misschien andere antibiotica?

Van het wijzigen heb ik geen last gehad... Zo dacht ik om een uur of 4... Maar helaas, om half 6 kreeg ik jeuk, hoofdpijn, werd misselijk en enorm duizelig... De arts is langs geweest, en ik heb 1,5 mg tavegil gekregen... Daar verdween de jeuk mee... De andere klachten verminderden iets, maar helemaal fit voel ik me nog niet... Gelukkig niet zo'n hevige reactie als vorige keer.

Vanmiddag kwam een collega van het KDC opeens onverwachts binnen... Zegt ze: 2 vliegen in 1 klap... Ik zo: Hoezo? zegt ze ja, die en die ligt ook in het ziekenhuis... Wat blijkt... Ligt er een cliƫnt waar ik wekenlang voor heb gezorgd, op de zelfde afdeling als ik, sinds gister avond... Ik had het nog niet gemerkt, maar wellicht loop ik nog even langs als het van de verpleging en van zijn ouders mag... Ik hoop dat hij snel weer opknapt, en lekker naar huis mag... Wel een beetje vreemd hoor... Eerst loop je stage, en zie je hem.. en nu lig je in het ziekenhuis, een geheel andere omgeving, en dan kom je hem weer tegen... Verpleging die voor jou zorgt, zorgen ook voor hem... Dubbel...

Vanavond kreeg ik bezoek van Wim en Gea (guppiieee) en van Teus en gerrine en ma. Gezellige drukte dus... Vanmiddag was ik al een uur naar beneden geweest, en heb lekker een Capucino genomen in het winkeltje... De koffie is niet te drinken op de afdeling, maar capucino gaat er altijd wel in;) Gelijk wat lekkers erbij, en even heerlijk van die saaie afdeling...

Als laatste wil ik nog even aan Sacha denken, in mijn blog... Sacha is mijn lieve vriendinnetje, en maatje... Helaas is ze opt moment nogal aan het tobben (met haar gezondheid, zie haar site voor meer over haar: http://sasjuhh.websitemaker.nl/xx ). Helaas is ze gisteravond opgenomen in het ziekenhuis, en zal geopereerd moeten worden... Lieve, lieve sas... Weet dat ik aan je denk, en voor je duim... Kom op kanjer!!! je kunt het!!! Ik ben er voor je!!!! Zet hem op he!!!

Dit was het dan weer voor vandaag... Morgen werk ik niet bij, dus bij deze tot maandag;)

Groetjes

Geen opmerkingen: