dinsdag 24 februari 2009

verlaat bericht!!

Sorry voor het late bericht, maar toen ik gisteravond mijn site bij wilde gaan werken, kon mijn DNS geen IP-adressen meer oplossen, of met makkelijkere woorden gezegd: mijn internet lag eruit...

Laten we vandaag eens beginnen met een grapje wat zondag met de verpleging is uitgehaald... Een verpleegster, die voor mij zorgde, werkt hier al een tijdje niet meer, maar valt nog in als er gaten zijn in het rooster.. Zondagochtend had ze een bloeddrukmeter nodig, maar kon die nergens vinden... Dus vroeg ze aan een collega, of de bloeddrukmeters tegenwoordig op de bon waren.. Zegt die collega met een heel serieus gezicht, dat ze over zijn gegaan op bloeddruk meten met de hand, door alle bezuinigingen enzo... Na een gevatte opmerking van mijn verpleegster en toen haar collega dr lachen niet meer in kon houden, had ze in de gaten dat ze beetgenomen was...

Zondag ben ik begonnen met neusspoelen. Dit omdat volgens 1 van de verpleging de bloedneuzen kunnen komen door een geirriteerd neusslijmvlies. Ook de moeheid en de hoofdpijn kunnen daar vandaan komen... Ik ben nu enkele dagen bezig, en ik moet niet zeggen dat het nu zoveel werkt, maar misschien ben ik te snel met mn oordeel;)

Zondagavond heb ik voor het eerst weer een tijd bij de bali "gehangen". Lang leve de Hangjeugd laten we maar zeggen;) Nu zal je zeggen, wat moet je nu bij die bali doen... Maar ja, als je kan kiezen tussen alleen op je kamer zitten of met nog een patient bij de verpleging lekker kletsen... dan kies ik voor de gezelligheid;)

Gisteren kwamen ze zeggen dat ik vandaag weer longfunctie moest gaan blazen. Dit omdat de longfunctie van donderdag misschien niet juist gemeten was... Ze kunnen mn rug op.. Die van vrijdag was WEL juist gemeten, het enige wat daaraan NIET klopte, was de uitslag... Tenminste... niet naar hun beleving... Maar mijn gevoel was wel duidelijk zo, en de resultaten wezen het uit. Maar goed, we gaan vandaag dus blazen, en ik vermoed dat hij wel wat beter is dan donderdag want ik voel me al een stukje beter:)

Gisteren had ik weer een 7-punts curve, en die was ook weer netjes. Ik ging daarbij maar weer 1x boven de 10 uit, en die waarde was 11,2.

Als laatste nog een bericht aan alle anoniempjes... Jullie mogen stoppen met jullie berichten via mijn gastenboek... Natuurlijk vind ik het leuk om reacties te krijgen, maar ik weet jullie mening nu, en het hoeft er niet ingewreven te worden. Mijn vraag is: Als jullie je dan aan mijn verhalen, foto's en aan zo'n beetje alles op mn site ergeren.. .Waarom kijken jullie dan nog op mn site? Ik bedoel... Niemand is verplicht om mijn site te lezen... En nog iets.. Als je nu wel berichtjes wil blijven schrijven, en mn site wil blijven lezen... Wees dan zo dapper om je naam er bij te zetten... Want je eigen mening mag je hebben, maar als die anoniem moet blijven... is die dan wel juist?

Groetjes...

Ps. Vanavond weer een update over vandaag, mits mijn internet het opnieuw niet doet...

1 opmerking:

Elly zei

H''é marianee, wat lees ik nu? Ergert men zich aan jouw site en dan ook nog anoniem. Nou, ik niet hoor. Maar dat had ik al een keer gezegd. Ik vind het (als CF-dame) wel leuk om te lezen. Dus ga door met van je afschrijven. Ik ben niet anoniem :-). Eigenlijk had ik dat allemaal al een keer gezegd: ik ben Elly, 50 jaar, heb CF en diabetes en twee dochters en ik lag op jouw leeftijd ook vaak in het ziekenhuis.
sterkte! Elly