woensdag 11 februari 2009

vooruit of achteruit???

Daar ben ik weer;)

Ik heb het idee iets benauwder te worden, en heb ook af en toe steken op de rug.. (van de longen??). Verder ben ik enorm moe, en heb ik weer die " oververmoeidheid". Overdag gaat het goed... Maar tegen bedtijd ben ik over mn slaap heen, en doe geen oog meer dicht, om heel de nacht maar een beetje te liggen hanenwaken, en tegen de morgen val ik in slaap... Maar dan moet je er ook bijtijds weer uit...

Vanaf vandaag heb ik een hometrainer op de kamer. Kees, degene die normaal sportte met ons, kwam langs, en heeft dat even geregeld. Hij is pas aan zijn schouder geopereerd en mag nu nog niet met patienten werken, omdat hij ze niet op kan vangen, als ze onderuit gaan... Hij verwacht dat hij volgende week of die week daarop, weer mag gaan werken... Tot die tijd doen we het met af en toe fysio en vooral ook af en toe op de hometrainer;)

Vandaag met de fysio heb ik opnieuw iets opgebouwd. Ik ben begonnen met 3 minuten 15 watt, daarna 10 minuten 25 watt en weer 3 minuten uitfietsen op 15 watt... Het ging, maar daarna was ik erg moe..

Morgen is het donderdag, en dus longfunctiedag. Ik ben erg benieuwd wat mijn longfunctie dit keer zal zijn... Vooral omdat ik weer die benauwdheid heb, al is het heel weinig, en omdat ik zo enorm moe blijf, en snachts slecht slaap... Vaak is dat alleen als ik achteruit ga, maar laten we op het beste hopen, en het apparaat van de muur knallen;)

Verder is er hier wel eens het probleem dat mensen het verschil tussen een kiploempia en vissticks niet weten... (de koks, schrijven op de zak, kiploempia en er zitten vissticks in en andersom) Ook het verschil tussen aan en uit blijkt nogal eens moeilijk te zijn... (zuster moet pomp aanzetten, zodat ze allebei weer aan staan, er staat er 1 aan, zet ze die ene uit... terwijl ze die andere aan moet zetten... daarna de bel... die was ook al zo moeilijk om hem uit te zetten...)... Jullie horen het alweer.. Tis hier een gekke boel... Hopelijk is het niet te besmettelijk en blijf ik recht op het padje lopen;) haha

Tot morgen;)

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi,
Ik ben ook een cfer en de klachten van niet kunnen slapen en pas tegen de ochtend in een diepe slaap vallen heb ik altijd van de prednison.
Ik wordt er heel hyper van en kan ook maar niet stoppen met veel over vanalles nadenken.
sterkte, en vraag of je lekker mag uitslapen een keertje.
groetjes manon