dinsdag 3 maart 2009

controle

Jawel, ik mocht weer mee naar huis:):) Mijn longfunctie was wel 10% gezakt, en dat vind ik persoonlijk heel veel in 6 dagen tijd, maar mijn arts had zoiets van voor die 10% ga ik geen infuuskuur geven (gelukkig!!!) en over 3 weken moet ik terug komen voor controle... Nu geloof ik zelf niet dat als het zo doorgaat, dat het echt 3 weken word, want ik voel me niet fit, en word wel weer wat benauwder. Toch ben ik enorm blij, want ik ben dat ziekenhuis echt wel even goed zat;)

Verder moet ik de kuur afmaken die ik mee naar huis heb gekregen (is een kuur van 2 weken, waar ik nu 6 dagen mee bezig ben). De asly was helaas nog niet binnen, dus ik word gebeld als die binnen is... Duim allemaal hard met me mee dat die snel binnen is!!! Over 1 week heb ik een telefonische afspraak voor de uitslag van de kweek die ik vandaag heb ingeleverd.
Verder wilde de arts dat ik 1 keer in de 2 weken thuis toch gecontroleerd word op mijn ademhalingsoefeningen, mijn manier van peppen, en dan moet ik ook samen met de fysio hier kijken, of we er samen meer uit krijgen, dan dat ik alleen voor elkaar krijg. Dit omdat ze heel erg geschrokken was van wat ze in mijn longen te zien kreeg. (ik heb een foto gezien, en schrok er zelf ook van).

Verder heb ik een weddenschap... Nu ben ik niet echt van de weddenschappen, want ik vind het al snel goed, maar het kwam zo: Ik zei zo, van ja ik ga nu heeeeel lang wegblijven... Uhu.. Ofdewel, ik heb er nog niet zoveel vertrouwen in, maar we zien wel... Zegt Sandra zo: We doen het zo... Als jij langer dan 4 weken uit het ziekenhuis blijft, trakteer ik. Zo niet, dan trakteer jij... Dus ja.. Die weddenschap moet ik natuurlijk wel even winnen, en dus blijf ik dit keer langer dan 4 weken uit het ziekenhuis (hoop ik dan he;)

Het gesprek met de psycholoog heb ik ook gehad, en die gaat nu een keurig rappotje schrijven, en dat stuurt ze op naar mij thuis. Ze hoopt dat binnen 2 weken gedaan te hebben, dus over een week of 2 kunnen we ook het rapport van de psycholoog opsturen, en hopelijk is het dan snel geregeld, en krijgt school hun vergoeding;) Tussen de longpoli en de psycholoog ben ik nog even bij Willemijn langs geweest, maar die was bezig, dus heb ik haar verder niet gezien of gesproken. Wel heb ik even met haar moeder gesproken, wat ook erg fijn was.

Donderdag ga ik afscheid nemen van mijn stageplaats. Eerst wilde ik morgen, maar morgen is er zwemmen, dus kwam het niet zo goed uit. Donderdagochtend hadden ze ook wel een andere activiteit van iemand, maar dat maakte niet zoveel uit. Dus donderdag van 10 tot 12 ga ik naar het KDC om afscheid te nemen... Voor de laatste keer terug... Weer een periode afsluiten...!!! Ik weet wel dat ik altijd welkom ben daar, maar je doet het dan toch zo snel niet meer...

Heel misschien dat ik morgen een paar uurtjes naar school ga, maar dat moet ik nog even bekijken en overleggen... Want ja, mn mentrix blijft nog steeds volhouden dat ze me niet wil zien op school... Dan kan ik verschillende dingen doen... of mn mentrix ontlopen, of thuisblijven... OF mn mentrix moet haar ogen dicht doen, of ik moet haar ompraten... Dusja...;) hahaha... Wie gaat er winnen?????

Zodra er meer nieuws is horen jullie wel weer;)

groetjes

1 opmerking:

Yehudith zei

Nou, persoonlijk zou ik dus je mentrix ompraten. Iets in de trant van: "Het is goed om even, als is het maar een uurtje uit huis te zijn, ook als je ziek bent, want van de thuis op de bank zitten wordt je ook niet vrolijker"

(Zeg ik altijd dan maar...)

Succes!!

Groetjes, Judith