dinsdag 10 maart 2009

GEWELDIG NIEUWS!!!!

Hallo allemaal,

Geweldig nieuws dit keer... Mijn longfunctie was 100%!!!! Ongelooflijk gewoon... Hij was 10% in 1 week gezakt, en zat op de 89%... Nu zit hij gewoon weer op de geweldige waarde van 100%... Mijn gevoel klopte dus toch... Ik kon meer met fitness, en ook vandaag is weer een bewijs van dat ik weer goed aan het opbouwen ben, en weer heerlijk aan het opknappen ben..!!

Natuurlijk moet ik nog een beetje rustig aan doen, en niet te veel op mn vork willen nemen, maar gewoon als je kijkt naar wat ik gedaan heb vandaag: Eerst om 7 uur mn bed uit, en om 8 uur de taxi... Naar school geweest 4 lesuren, en gewoon heerlijk meegedaan met de rest... Daarna de taxi naar het ziekenhuis, en daar 2 uur zoet geweest... Toen de taxi terug, en nu even rustpauze... Dan straks weer naar fitness...!!!

Morgen kan ik uitslapen, want dan is het de landelijke biddag. 's Middags en 's avonds hebben we dan kerk, maar 's morgens niet, dus kan ik een beetje uitslapen. Niet al te lang natuurlijk, want nu met de AZLI moet ik 3x per dag vernevelen en anders loopt mn schema in de war;) Donderdag hoop ik weer een aantal uur naar school te gaan...

Kortom, het lijkt stabiel te zijn, en het gaat op dit moment super met me... Kben lekker alles aan het opbouwen, en voel me fit;)

Groetjes

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat fijn voor je!

Weten ze waardoor je nu opknapt? Komt dat misschien door de Azly. Wat is dat eigenlijk precies?

Succes met alles,

Hedwiche