woensdag 4 maart 2009

Mijn dagelijkse leventje van nu;)

Gisteravond ben ik naar fitness geweest. Ik heb daar eerst 3 minuten op de crosstrainer gestaan. Daarna voelde ik mijn benen, dus ben ik de krachtapparatuur gaan doen. Omdat het druk was, moesten we regelmatig even wachten, wat voor mij alleen maar goed was, omdat ik anders alles allemaal achter elkaar ga doen. Na de krachtapparatuur heb ik nog 3 minuten gefietst op een licht standje. En als laatste de buikspieroefeningen.

Toen ik thuis kwam, was ik helemaal kapot. Zoals ik gisteren middag al zei, wilde ik eerst vandaag naar school gaan, maar ik was gisteravond zo moe dat ik daar van af gezien heb. Vandaag werd ik wakker, en ik was nog steeds behoorlijk moe, en ook niet echt fit. De keuze om thuis te blijven was dus een goede keuze. Kben wel even de deur uitgeweest om wat boodschapjes te doen, zodat ik toch wat beweging had en er even uit was.

Verder heb ik wat dingen gedaan die al zo lang gedaan moesten worden, en heb ik vanmiddag gezeten aan een opdracht voor school: een speciaal sieraad maken... Daar ben ik zo'n 2 uur mee bezig geweest, en daarna was ik klaar... Misschien dat ik de smaak te pakken heb, en nog meer ga maken, waar ik dan de beste uit kies. Een tijd geleden was ik alleen maar bezig met sieraden maken, maar door tijdgebrek schoot het er toen bij in. En tijd heb ik nu in overvloed;)

Vandaag heb ik ook weer een 1e afspraak voor eens in de 2 weken gemaakt bij mijn oude fysiotherapeut, die toen ik klein was aan huis kwam. Nu gaan we het zo doen dat ik langs ga bij hem, net voordat ik fitness heb. Je hebt dan 2 vliegen in 1 klap, en het scheelt hem weer rijden;). dinsdag 13 maart heb ik de 1e keer afgesproken. Ook heb ik afgesproken dat ik vanaf nu ook iedere vrijdag middag erbij ga fitnessen. Dit omdat ik 2x in de week moest gaan fitnessen.

Er is een mailtje onderweg naar de CF-verpleegkundige over de vraag of ik een vergoeding kan krijgen voor een taxi... Met de bus gaat namelijk niet (slechte verbinding, moet daarna nog zeker 20 min lopen), de trein rijd niet in giessenburg, mn moeder is niet altijd thuis, en fietsen is al de laatste optie, want dan ben ik al afgepeigerd voordat ik daar aan kom...Dus ja... Als ik moet sporten 2x moet er toch iets geregeld worden, want lang niet altijd kan iemand anders voor me rijden...

Ik heb trouwens al een hele poos je Konakion kauwtabletten... Het jammere is dat die nu uit de handel gaan... Hiervoor had ik zo'n enorm vies drankje, en je denkt toch niet dat ik die terug wil... Dus ook gelijk maar gevraagd aan de CF-verpleegkundige of ze er geen tabletje van hebben... dat heb ik dan liever dan een drankje;)

Morgen afscheid van mn stage... van 10 tot 12 ben ik ongeveer op mn stageplaats, en daarna ga ik weer naar huis. Het zal wel vreemd zijn, om daar de laatste keer rond te kijken... Maar goed, morgen meer daar over. Ook zal ik morgen een foto op mn site plaatsen van wat ik als afscheidscadeautje heb gegeven.

Vrijdag het 3e uur en de pauze ga ik even op school rondkijken;) Daarna ga ik weer naar huis, want smiddags heb ik fitness. Maar gezien het feit dat ik thuis helemaal gek word, ga ik dan even naar school, maak gelijk kennis met de klas, en heb even een babbeltje, en sociale omgang;) je zou nog ontvreemden van de buitenwereld tenslotte;)

Morgen of vrijdag horen jullie weer meer;)

Groetjes

Geen opmerkingen: