zaterdag 25 april 2009

VAKANTIE!!!

Daar ben ik dan weer;) Na een super drukke week ,waarin ik 10 toetsen heb gemaakt, heb ik weer even de gelegenheid om mijn site bij te werken. Aan het einde van de week kon ik haast niet meer leren. Mn hoofd zat gewoon vol... Maar, ondanks het vermoeide gevoel wat ik nu heb (waardoor ik nu pas wakker ben hihi) heb ik al wel 3 goede cijfers terug. van 3 toetsen had ik twijfels of ze goed gemaakt zijn, daar heb ik helaas nog geen cijfer van terug. De cijfers die ik wel terug heb zijn:

AK309: 9,2Muziek: 9,2Politieke Maatschappelijke Vorming: 7,6

Die cijfers zijn dus al heel goed. En de rest? ach, dat komt wel;)

Verder heb ik nu nog 1 werkstuk af te maken, en ga dan lekker vakantie houden. Afgelopen week zijn ze met de tuin bezig (geweest) en is de tuin een heel stuk opgeknapt. Vandaag de afrondingen. Komende week lekker vakantie, en het enige wat ik moet, is naar het ziekenhuis, rijles en fitnes... Hopelijk gaat de zon lekker schijnen, en kan ik heerlijk een bruin kleurtje ontwikkelen;)

Qua gezondheid gaat het redelijk goed. Wel wat moe nu, maar dat komt natuurlijk doordat ik veel geleerd heb, tot laat, en dan weer vroeg eruit. Verder is het even de longfunctie van maandag afwachten, en dan zien we (hopelijk) weer een goede longfunctie;)

Voor nu, ik ga lekker vakantie houden... Waarschijnlijk nog wel meer mensen die dit lezen;)

Allemaal een fijne vakantie, en als ik zin heb, zal ik nog wel een keer bijwerken;)

Groetjes

Geen opmerkingen: