vrijdag 15 mei 2009

Druk leventje!!

Opnieuw is het meer dan een week geleden dat ik geschreven heb. Van verschillende kanten krijg ik opmerkingen als: "je hebt al een tijd niet geschreven" tot reacties als "gaat het wel goed met je? het is zo stil op je blog". En zoals het spreekwoord het zegt, is het in het geval van niet schrijven: "geen bericht, goed bericht".

Zoals ik al zei in vorige blogs, gaat het lekker met me op het moment. Ik ga weer volledig naar school (soms op het 1e uur na) en doe heel veel. Ik ga naar school, fitnes, heb rijles, maak mijn huiswerk, en ga naar verjaardagen etc. Soms heb ik wel momenten dat ik merk dat ik wat gas terug moet nemen, maar meestal kan ik lekker doorgaan.

Afgelopen maandag ben ik weer met de AZLI begonnen. Dinsdag had ik schoolgym, en had ik eigenlijk 's avonds fitness. Opzich voelde ik me goed, maar door een taxirit van bijna 2 uur (normaal kan je het in 25 min doen, maar gezien de combinatierit die ik had, was het 4x zo lang) ben ik een beetje ingekachelt, en was ik erg moe. Daarom fitnes maar afgebeld, en 's avonds huiswerk zitten maken en vroeg naar bed gegaan. Dat zijn van die momenten, dat ik gewoon even gas terug moet nemen, en dan fitnes maar moet laten varen. Ik had ook al schoolgym gehad, dus ik had al aan mn conditie gewerkt, dus was het verder geen probleem..

Zo'n beetje ieder vrij uurtje wat ik heb, besteed ik aan mn huiswerk. Ik ga naar school, kom thuis, ga aan mn huiswerk tot het eten. Na het eten ga ik weer verder met mijn huiswerk, totdat ik naar bed ga, of rijles heb of fitnes etc. Vaak ook na fitnes of rijles nog aan mn huiswerk. In het weekend slaap ik uit, en zit ik ook aan mijn huiswerk. Morgen ga ik misschien naar mijn vriendin, om samen met haar hun toekomstig schip schoon te maken... Dat is echter nog niet helemaal zeker, dus bekijken we dat nog even;)

Afgelopen week was ik behoorlijk moe, en ook hoest ik wat meer. Mogelijk komt dat door het starten met de antibiotica spray. Laten we het daarop houden in ieder geval. Mijn suikers zijn na het ophogen van de basaal nog steeds wat aan de hoge kant, en dus ga ik denk maar weer mijn basaal ophogen. Ik snap niet veel meer van mijn lichaam, en nog minder van mijn suikers;) maar ja, altijd al een raar mens geweest, en bij rare mensen horen rare dingen... hihi, laten we het daar maar op houden;)

26 mei heb ik een Transferafspraak op de longpoli in het sophia. Ik heb dan een gesprek met mijn longarts en de longarts van het Dijkzicht. na die afspraak ga ik over naar het dijkzicht en is het sophia kinderziekenhuis verleden tijd voor mij... Het is allemaal wel wat versneld gegaan, en het komt dus best onverwacht, gezien ik eigenlijk januari 2010 pas over zou gaan. Voor de gastro is ook geen combi afspraak geregeld, dus dat zal wel in 1 keer over gaan.. Beetje raar geregeld allemaal...

Maar goed ,ik geloof dat ik verder niet zo veel meer te vertellen heb, en anders word het onzin;) dus ik ga maar weer eens afronden, en jullie horen het wel weer als ik wat te vertellen heb;)

Groetjes;)

1 opmerking:

Laura zei

Hoi Marianne,

Je kent me waarschijnlijk niet, maar ik ben Laura en heb ook cf. Ik ben alweer een aantal jaar onder behandeling in het Dijkzicht, dus mocht je het fijn vinden om er een keer over te kletsen, just let me know!

Groetjes,

Laura