donderdag 7 mei 2009

Vakantie is weer voorbij!!!

Tis al weer even geleden dat ik wat heb laten horen;) Daarom nu nog maar even snel een berichtje, voordat ik mijn bed opzoek;)

Mijn vakantie is ondertussen weer voorbij, en het schoolleventje is weer begonnen. Ik heb nu 2 dagen school gehad, en er staan ongeveer 3 presentaties, 4 werkstukken en een project gepland. Ze waren vast bang dat we niet meer wisten hoe het schoolleven er uit zag, en gaven dus maar snel een beeld van huiswerk;)

Maar goed, het komt allemaal goed, alles op zn tijd.. Het is altijd nog goed gekomen dus ik vertrouw er helemaal op dat het nu ook goed komt.

Kheb al weer een paar toetscijfers terug (7 van de 10) en ze waren allemaal nog voldoende... Sterker nog... Het laagste cijfer was een 6,9. Vol verbazing krijg ik mijn cijfers binnen... Ik had niet verwacht dat het zo goed zou gaan... Ondanks dat ik moeilijk leerde, bleef het dus op een of andere manier wel hangen, wat erg fijn is om te merken:)

Afgelopen dinsdag had ik op fitnes weer een tandje er bij gedaan... Wat langer op de crosstrainer, en wat langer fietsen op meer watt... Vandaag ging het nog beter, en ondertussen doe ik dus het volgende in 1 uurtje tijd: eerst 17 minuten op de crosstrainer, daarna alle krachtapparatuur, vervolgens 16 minuten fietsen, waarvan de 1e en de laatste minuut op 50 watt en de minuten daartussen op 75 watt. Als laatste eindigen we steeds met buikspieroefeningen:)

Autorijden gaat ook nog steeds goed... Ik raak steeds meer vertrouwd in de auto, en op de weg... Hopelijk reageert het CBR snel, en kan ik door met of de medische keuring, of als dat niet nodig is, met mn theorie examen. Kheb ondertussen 12 lessen gehad, en dan kan je ongeveer je theorie wel gaan doen. Ik ben dus al hard aan het leren (als ik tijd heb hihi) voor mn theorie;)

Verder vallen er morgen lekker 2 lesuren uit, waardoor ik om kwart voor 8 opgehaald word, en om 11 uur al weer naar huis ga ipv om 13uur;) Heerlijk:) Gelijk even proberen of de fysio naar voren kan schuiven (heb ik om 16.00) en dan morgen de hele avond huiswerk maken... Als je aan een stuk door kan werken, kan je lekker veel doen, en dat is net mijn bedoeling;)

Zaterdagavond vier ik mijn verjaardag voor mn klas en nog wat andere mensen:) beetje laat, maar goed, dat geeft niet:)

Verder lekker weekend houden, en maandag met frisse moed weer naar school, want helaas heb ik dit rooster geen dag vrij in de week, en zit ik 5 dagen in de week in Rotterdam;)

Qua gezondheid gaat het nog steeds lekker... Even dacht ik dat het minder werd... Meer benauwd, wat hoesten, hoge bloedsuikers en enorm moe... Kdenk dat het een samenloop van omstandigheden was... Vakantie, geen vast ritme, verkoudheid op komst, vermoeidheid enzovoorts... Ik ben nu een beetje verkouden en heb geen stem, maar vanavond op fitness bleek wel weer dat het nog wel goed gaat. De benauwdheid is weer afgenomen, en de moeheid gaat ook beter:) Het enige waar ik op het moment last van heb is wat meer hoesten, veel bloedneuzen en geen stem;) maar dat is allemaal hopelijk van tijdelijke aard.

Groetjes;)

Geen opmerkingen: