dinsdag 19 mei 2009

Van alles wat;)

Jaja, dit keer binnen een week, opnieuw op mijn site om hem bij te werken;) Afgelopen weekend was ik alleen thuis, omdat ma moest werken;) Niet dat ik daar last van had hoor;) Zaterdag ben ik met Gea en Wim naar hun toekomstige boot geweest, en heb ik daar gekeken en geholpen met afwassen van spullen;) Daarna ben ik naar huis gegaan en heb ik aan mn huiswerk gezeten. Jaja, goed bezig op de zaterdagmiddag/avond:)

Zondag ben ik 's morgens naar de kerk geweest, waarna ik snel heb gegeten, de bank op ben gegaan, en gewoon 1,5 uur heb geslapen... Net voordat mn wekker ging, werd ik wakker... Daarna weer naar de kerk, en 's avonds heb ik het met ma gezellig gemaakt:)

Maandag ben ik naar school geweest, en heb ik wat huiswerk gemaakt. Toen hebben we gegeten, en we waren nog maar net klaar of de lesauto stopte voor... HEEE ik had toch van 8-9 rijles??? Oeps foutje.. en het domste is nog wel dat er gewoom 6 uur in mijn agenda stond... Maar ja, niet helemaal helder geweest waarschijnlijk;) Ik dus in sneltreinvaart mn tas gepakt, en net voordat de vorige leerling achterin stapte, was ik klaar, en kon ik dus gelijk doorrennen naar de lesauto;) Haha... Wel melig... Maar toch volgende keer maar beter opletten, want nu was ik heel de les een beetje opgejaagd, waardoor ik meer foutjes maakte, naar mijn gevoel;)

Vandaag had ik weer school, en het derde en het vierde stond schoolgym op het rooster;) Ik heb besloten dat ik gewoon doorga met schoolgym, alleen dan wat minder intensief, en dat ik dan 's avonds wel naar fitnes probeer te gaan, maar dat ik dan ook iets minder doe... Zo heb ik 2x per dag een inspanning, en kan ik toch aan allebei de dingen meedoen. Vanavond heb ik dus maar 10 ipv 18 minuten op de crosstrainer gestaan, en 10 minuten op 50 watt gefietst, ipv 15 op 75 watt. Donderdags probeer ik dan wel het rooster aan te houden op fitness, wat ik had opgebouwd... Komende donderdag is het geen fitness in verband met de hemelvaartsdag, dus betekent het dat ik morgenmiddag kan zeggen dat het WEEKEND is... Alleen morgenavond dan van 8-9 (dit keer wel:P) rijles...

Verder ga ik theorie leren het weekend, en ga ik ook als dat af is, huiswerk maken... Theorie leren word nu toch wel tijd... heb 16 lessen gehad, en heb nog maar een beetje geleerd aan mn theorie... Aangezien ik door de week te druk ben met het huiswerk voor school, gebruik ik mijn vrije dagen om theorie te leren... gezien ik van de week 2 vrije dagen heb (misschien dat ik donderdag niets doe, maar dan heb ik iig vrijdag nog) ga ik dan theorie leren;)

De laatste tijd ben ik nogal erg moe, en zijn mijn suikers aan de hoge kant, zoals ik ook de vorige blog al schreef... Mijn suikers gaan nu iets de goede kant op (heb al aantal keer in een paar weken mn basaal verhoogd) en zitten vaak rond de 13/14 als ik ze meet... Stuk beter dan de 23/24 maar nog iets aan de hoge kant... Soms heb ik nog een uitschieter naar de 20, maar vaak is dat als ik mn pomp afgekoppeld heb ofzo, of gegeten heb en vergeten ben bij te bolussen... maar dan is het een logisch gevolg he;)

De moeheid komt denk door een combinatie van vanalles... Druk schoolleven (volledig lesrooster, behalve soms het 1e uur), veel huiswerk, 2x fitnes en 2x rijles in een week, hoge suikers, veel te doen, en naar verhouding te weinig rust... Ik ga dus weer flink aan de slag met mn leerdoel: grenzen aangeven...

Kgeloof dat dat het voor nu wel weer was;) Kga nu snel mn bedje opzoeken, en jullie horen wel weer als ik wat nieuws heb;)

Groetjes

Geen opmerkingen: