vrijdag 17 juli 2009

@ home again

Vanmorgen kwam er nog een arts langs, die zei dat mijn witte bloedcellen en mijn bloedplaathjes verlaagd waren. En dat dat door de antibiotica kan komen. Ze zei ook dat mijn vergrote lever en milt er mee te maken kunnen hebben. Maar zodra de antibiotica stopte zou dat dat wel beter worden, zo verwachtte ze... De hevige vermoeidheid hoort daar ook bij, en ook daarvan denkt ze dat het wel minder word nu ik gestopt ben met de antibioticakuur.

Verder was het vanmiddag nogal een tijdje wachten. Om half 3 was de laatste antibiotica gift er door gelopen. Ik was toen klaar en mocht anar huis, maar het wachten was op de mensen die dat zouden doen, en van een andere afdeling moesten komen. Om 4 uur kwamen ze eindelijk, en om kwart over 4 ging ik naar huis. Daar heb ik mijn tas ingepakt.

Morgen ga ik namelijk op vakantie, en daar heb ik erg veel zin in. De komende tijd zal er dus weinig van bijwerken komen, wees dus niet ongerust ofzo... Over 2 weken ben ik terug en bij gezondheid zal ik dan weer bijwerken;)

Groetjes

Geen opmerkingen: