woensdag 15 juli 2009

vrijdag naar huis?!!!

Daar ben ik weer. Dit omdat ik wat meer nieuws heb. Waarschijnlijk ga ik niet meer over naar Rotterdam. Dit omdat ik nog maar 2 nachten (3 dagen) te gaan heb, en dat ik dan al naar huis ga. Ik heb dan nog maar 2 weken er op zitten, maar zaterdag hopen we op vakantie te gaan.
Vanmorgen heb ik daarom met de arts over het ontslag gesproken. Ik wil graag nog een keer longfunctie blazen, zodat ik weet hoeveel ik gestegen ben (daar gaan we van uit). Ze gaan die uitslag weer faxen naar rotterdam, en hun beoordelen de longfunctie.

Vrijdag ga ik dan na de collistine gift van 2 uur naar huis. dus zo rond half 4 zal ik wel ontslagen worden uit het ziekenhuis. Op 4 oost halen ze dan mijn PAC naald er uit, want volgens de arts die ik vanmorgen had, hadden ze er daar ervaring mee... En anders zou ze het zelf doen.
Ze zou ook nog contact hebben met rotterdam, over welke antibiotica ik mee naar huis krijg, of dat ik misschien geen antibiotica mee naar huis krijg omdat mijn AZLI maand begonnen is. Kortom... aan de arts die ik vanmorgen had, heb ik tenminste iets. Die pakt aan, en overlegt met rotterdam.

Ze wil ook nog een keer bloedprikken omdat aan het begin van de opname (zo zeggen ze nu) mijn bloedplaatjes wat aan de lage kant waren... Wat dat inhoud weet ik niet, maar dat horen we allicht nog wel.

Mijn overbuurvrouw waar ik veel contact mee had, is gisteren naar huis gegaan... Nu lig ik op zaal met 2 mannen van 70+ en 80+. Het is een stuk saaier nu, maar ik ben voor mijn overbuurvrouw heel blij dat ze naar huis mocht... Ondertussen heb ik er al heel wat zien komen en zien gaan...

Verder is er een vriendin/lotgenoot erg ziek... Ze heeft CF en kreeg daarbij leukemie... Na haar 3e chemo (ze hadden het goede bericht gekregen dat de leukemie uit haar bloed en ruggenmerg was) moest ze er nog 1, maar daarna kreeg ze helaas een erge terugslag. Ze belandde op IC waar ze al een week of 6 ligt. Op het moment gaat het dusdanig slecht, dat ze niet weten of ze het haalt... heel moeilijk dus... Lieve Willemijn... Geef niet op... we kunnen je niet missen...

Ik geloof dat ik nu wel alles heb verteld, wat ik wilde vertellen...

Groetjes

1 opmerking:

Tamara M. zei

JEetje dat is echt oneerlijk!!! Zoveel pech in een toch al ziek lijf... Ik denk aan haar!! (Is het trouwens dezelfde willemijn als die een blog had/heeft op cfcafe?)

Voor jou natuurlijk prettig dat je weer uit het ziekenhuis mag! Hopelijk kan je lekker op vakantie!

xxx Tamara