woensdag 26 augustus 2009

conditie opbouwen

2 Dagen geleden werd me gezegd de Trisporal en Prednison even niet in te nemen tot de longarts langs was geweest. Dit omdat de Trisporal mogelijk niet meer nodig zou zijn, omdat er geen aanwijzing voor was in mijn kweek. De prednison was niet duidelijk waarvoor het gebruikt werd. De prednison gebruikte ik omdat de antibiotica kuren te snel op elkaar kwamen, en alleen prednison bracht stabiliteit. Ik ben nu gestopt met beiden. De longarts is nog niet langs geweest, maar mogelijk blijven we deze medicatie stoppen, en gaan we het zonder proberen.

Vandaag had ik weer meer pijn bij mijn longen dan gisteren. Dit is geen kramp of een spiertje verrekt, maar een echte "infectiepijn". Hopelijk word dit snel minder... Ook de vermoeidheid was nog net zo erg als gisteren. Helaas hielp de nacht goed slapen niet. Toch een teken dat het nog niet helemaal lekker zit. De benauwdheid is wisselend. Bij inspanning word de kortademigheid meer.

Ik heb nog geen nadere informatie gehad over de embolisatie, veel mensen vragen me er naar, maar ik kan nog weinig zeggen over datum en tijd... Vermoedelijk word het minimaal vrijdag, omdat ze het een dag van te voren zouden zeggen.. Morgen is dan niet heel waarschijnlijk.
Vanmiddag zijn er weer 2 klasgenoten geweest... Heerlijk, zoals je dan even lekker kan lachen, en praten;)

Met sporten heb ik weer wat opgebouwd. Gisteren had ik 5 minuten fietsen op 60 watt, en 5 minuten lopen op 5 km per uur. Vandaag had ik 6 minuten op 60 watt fietsen ,en 6 minuten lopen op 5 km per uur... Misschien morgen weer wat meerderen, en anders een dagje hetzelfde programma als vandaag;)

Groetjes

Geen opmerkingen: