vrijdag 28 augustus 2009

nieuws uit het witte hotel

Vanmorgen ben ik weer gewogen, en bleek dat ik 1 kg in 4 dagen afgevallen ben. Een logisch gevolg van het stoppen van de prednison. Vermoedelijk gaan er nog wel wat kilo's af, want ik ben toen ik begon met de prednison 4 kg aangekomen. Ondertussen was ik er al 2 afgevallen, dus ik denk dat er nog minimaal 1 kg af gaat.

Vanmorgen zei de zaalarts dat het weer niet duidelijk was of die embolisatie wel of niet door ging. De röntgen waar het onderzoek plaats vind, had het onderzoek weer verplaatst, zonder toestemming van de arts. Omdat mijn moeder al vrij had gevraagd gisteren, omdat ze zeiden dat het dinsdag werd, gaat de arts toch proberen het weer terug te zetten naar dinsdag. Ook omdat hij vond dat het echt deze opname moest worden. Hij vond dinsdag een geschikte dag.
Hij zou nog laten horen of het nu dinsdag bleef, maar we hebben niets meer gehoord... Laten we hopen op geen bericht, goed bericht, maar toch is het wel een beetje spannend of het wel of niet doorgaat.

Vandaag gaat het helemaal niet lekker met me. Ik ben enorm moe, helemaal niet fit, veel hoofdpijn, en kortademig. Ik kon zelfs niet sporten vanmiddag, omdat ik er veel te moe voor was. Vanavond heb ik de hele avond in bed gelegen. hopelijk gaat het morgen wat beter...

Komende week moet ik weer longfunctie blazen. als die dan nog niet verbeterd, ben ik er zeker van dat de antibiotica niet aanslaat. Dat vermoeden heb ik nu al, maar er is nog steeds een kleine hoop dat de antibiotica toch aanslaat. Al heb ik nu het gevoel dat ik slechter word in plaats van beter...

Voor nu was dat het wel denk...

Groetjes

Geen opmerkingen: