donderdag 20 augustus 2009

Weer een berichtje uit het ziekenhuis

Vandaag is er eigenlijk weinig nieuws te melden. Er zijn wel wat puntjes die tijdens de artsenvisite zijn besproken. Omdat er verder niet heel veel bijzonders is zal ik die punten kort weergeven.

De uitslag van de scan is nog niet volledig bekend. Wat de zaalarts kon zien, was er niet veel bijzonders aan te zien, maar hij gaf zelf al aan dat hij niet altijd alles ziet, en dus wachten we af tot er overleg is geweest met de radiologen of andere artsen. In feite weten we dus nog niks.
Als er uit deze scan niets zou komen, kunnen ze nog een ander onderzoek doen, waarbij alle bloedvaten in beeld worden gebracht. Eventueel kan daarna dan nog een embolisatie gedaan worden. Dit word dan wel op dagbehandeling gedaan. Waarom is mij niet bekend, en dat ga ik dan ook vragen als blijkt dat dat onderzoek ook nodig is.

Morgen komt als goed is mijn longarts langs, en ik hoop dat hij dan wat meer kan vertellen over de scan, over verdere onderzoeken, en ik zal dan ook vragen waarom de eventueel verdere onderzoeken niet in deze opname gepland kunnen worden. Mogelijk is dat de wachttijd die er voor die onderzoeken is.

Verder ga ik morgen een sputem inleveren, die dan onderzocht zal worden op aanwezige bacteriƫn.

Vandaag is er ook weer bloed geprikt om wat waarden te controleren.
De PAC word hier maar 1x per opname aangeprikt, dit in tegenstelling tot het Sophia kinderziekenhuis waar hij iedere week opnieuw werd aangeprikt. Hier moet ik aangeven als ik last krijg. Ze zeggen dat ik al zo onder de antibiotica sta, dat de bacteriƫn, al zouden ze er bij komen, nog geen kans hebben.

Volgens mij was er verder geen nieuws... dus ga ik dit bericht afronden.

Groetjes;)

Geen opmerkingen: