dinsdag 1 september 2009

bericht van gisteren, maandag 31 augustus

Maandag 31 augustus 2009 21.30

Omdat mijn pc vandaag niet op wilde starten is die naar de helpdesk gebracht. Ik heb hem nog niet terug en daarom werk im mijn site even bij met pen en papier en mijn ma als typisteIk wil jullie namelijk wel op de hoogte stellen van het nieuws wat ik heb.

Het hele weekend en vandaag heb ik in bed gelegen. s' Morgens word ik al met hoofdpijn wakker, de hoofdpijn zakt in de loop van de morgen af, als ik tenmiste rustig aan doe.Als ik me inspan heb ik zo weer hoofdpijn. Verder ben ik bij inspanning heel kortademig en enorm moe.Bij een rondje over de afdeling hijg ik als een paard en ben blij als ik daarna weeer in bed lig.

Mede door de hoofdpijn s'morgens is er vanmorgen een bloedgas geprikt, nu schijnt het dat die prik heel pijnlijk is, maar ik voel de blauwe en dikke plek die overgebleven is meer dan de prik zelf. haha... Dat kan natuurlijk ook aan mij liggen. Verder is er vandaag ook bloed geprikt en een sputumkwek weg gegaan.

Van de bloedgas is de uitslag al bekend en die was goed. De verdere bloeduitslagen en de sputumkweek uitslag duren even.

Vanmorgen heb ik met hulp van de verpleging gedoucht omdat ik het niet alleen kon. Daarna ben ik weer in bed gekropen, waar ik de rest van de dag in bleef, en er alleen uitkwam om naar de wc te gaan.

Vanmorgen kwam de longarts ook nog even langs en die schrok er een beetje van dat ik me niet goed voel.Van aan de beterende hand ben ik weer achteruit gegaan. Volgens hem kan het niet aan de antibiotica liggen, die past bij de bacterien die ik heb. Bij het luisteren naar mijn longen waren er wel wat ontstekingen te horen, maar niet heel veel. Hij besloot wat vernevelsprays voor te schrijven, in de hoop dat de benauwdheid dan minder word.

Dan nog even over de embolisatie. Vandaag leek het wel een welles/ nietes spelletje. Vanmorgen werd er eerst "niet" gezegd. Het zou niet doorgaan omdat de radioloog geen tijd had. Daarna nog 3x "niet"1 keer door de zaalarts en 2 keer door de longarts. Toen die een tijdje geleden langs geweest waren, was het opnieuw de zaalarts die langskwam.Dit keer met een WEL doorgaan van de embolisatie. Hij was boos geworden omdat hij heel vaak gebeld had en steeds niemand kon bereiken. Nu hij hoorde dat het niet door kon gaan was hij uit zijn slof geschoten en kon het toch wel doorgaan.

Hopelijk heb ik morgen zelf weer een pc+ internet zodat ik zelf mijn site weer bij kan werken.

Groetjes

Geen opmerkingen: