woensdag 9 september 2009

Opnieuw een bericht

Na gisteren een goede nacht gehad te hebben, had ik vandaag weer een nacht waarin ik 3x wakker ben geweest met een flinke hoestbui. Een keer zelfs zo dat de verpleging kwam vragen of het allemaal wel goed ging, omdat ze het in de verpleegpost zelfs hoorden, en zich afvroegen wat ik aan het doen was.

Ik heb dan vannacht ook 3 tabletjes van 10 mg Codeine op. Dit uiteraard in overleg met de verpleging.

Toen ik vanmorgen wakker werd, had ik gelijk hoofdpijn, embolisatiepijn (zoals ik de pijn van de embolisatie heb omgedoopt) en was ik enorm moe. toch ben ik maar gaan eten, anders mocht ik mijn diclofenac niet innemen. Na het eten, en pillen innemen, heb ik met behulp van de verpleginig gedouched... Dat houd in.. Zelf gedouched, en hun mn haren laten wassen. Daarna zelf afgedroogd enzo... Dus is wel een stapje vooruit:)

Daarna kreeg ik te horen dat ik om 1 uur naar de longfunctie moest. Dit had ik vandeweek al wel een keer gedaan, maar omdat ik toen koorts had, dachten ze dat het daardoor beinvloed was. Hij was echter 54% en dat was maar 1% verschil met vorige keer. Ik had zelfs geen hoestbui bij het blazen... wat mij een beetje verbaasde... Echter, daarna had ik wel weer een flinke hoestbui.

Vanmorgen kwam Jeroen ook nog even afscheid nemen. Hij lag ook in het ziekenhuis en ik kende hem al via de verhalen van mijn vriendin. We hadden elkaar in de hal ontmoet en waren aan de praat geraakt. Nu kwam hij even zeggen dat als de uitslagen goed waren, hij naar huis mocht. Ik ben erg blij voor hem, en hoop dat hij nu uit het ziekenhuis weg kan blijven...

Vanmiddag kwamen er 2 klasgenoten op bezoek. Dat was gezellig, en we hebben lekker zitten praten.

Ik heb nog niet erg over de afdeling gelopen, maar wel af en toe een ritje naar de patiƫntenkoelkast voor op de afdeling, en weer terug.

Net ben ik met mijn moeder naar de hal gegaan. Ik heb een heel eind (voor de kenners van het zh, van longafdeling tot liften) zelf gelopen, en ben daarna in de rolstoel gaan zitten. Toch weer wat opgebouwd:)

De allergische reactie word wel minder, maar nog steeds gaat het regelmatig jeuken bij het geven van de Tazocin. Ik gebruik dus nog 2-3 keer per dag nog Tavegil;)

En alsof het allemaal nog niet genoeg was, ben ik ook nog aan de diaree gegaan door de antibiotica... Dat heb ik meestal wel, maar niet zo erg als nu. Hopelijk gaat het snel beter.
Morgen komen er weer 2 klasgenoten op bezoek, en vrijdag ook... Dit is wel lekker, want ze komen vaak 's middags, en juist deze 3 dagen moest mijn moeder hele dagen werken, en zou ik dus smiddags geen bezoek hebben... Heerlijk dat ik dat nu wel heb.

Hoe gaat het nu met me? Ik ben ontzettend moe, wat benauwd, heb snel hoofdpijn, en heb allergische reactie op de antibiotica. Daarnaast hoest ik heel vaak, waardoor ik ook 's nachts regelmatig wakker ben. Gelukkig gaat het met een slaappilletje wat beter, omdat je dan vaak net wat vaster slaapt, en door die hoestprikkel niet wakker word.

We blijven die dus nog wel even gebruiken, al wil ik hem niet te lang gebruiken, omdat je er dan weer zo snel aan gewend raakt.

Vandaag heb ik heel wat papierwerk voor school ontvangen, en ik hoop als ik me wat beter voel weer wat te gaan ondernemen:)

Voor nu weet ik even niets meer te vertellen, dus ga ik maar weer afronden;)

Groetjes

Geen opmerkingen: