vrijdag 25 september 2009

Stijgende lijn?!

Vanmorgen werd ik wakker, en was er voor het eerst niet die ontzettende vermoeidheid... Voor het eerst eens niet het gevoel niet op te kunnen staan, bang om om te vallen van vermoeidheid... Voor het eerst ook eens niet na een uurtje al helemaal versleten... Nee, ik ben nu al vanaf half 10 wakker, en voel me wel moe, maar niet oververmoeid... Zou er dan toch verbetering in zitten??

Daarnaast heb ik me neergelegd bij de hele situatie... Ik heb besloten alles lekker over me heen te laten komen, en wel te zien hoe het gaat lopen... Knap ik voldoende op? Heerlijk, en ik zal mijn geluk niet op kunnen... Lukt het niet? Dan heb ik mijn best gedaan, en ben ik er voor gegaan... Het ligt dan niet aan mij... We gaan in dat geval voor revalidatie, en komen ook die periode wel weer door...

Hoewel een baaldag soms heerlijk is, en het heerlijk is om je af en toe even helemaal af te reageren op alles en iedereen, heb ik besloten er weer vol goede moed tegenaan te gaan, en alles te geven om op te knappen... Natuurlijk deed ik dat al, maar er bleef dat stuk niet accepteren, wat toch aan me vrat... Nu ik heb besloten, hoe moeilijk ook, me eroverheen te zetten, en alles over me heen te laten komen, voelt dat ook wel als een overwinning;)

Natuurlijk kan ik dit niet alleen, en ben ik enorm blij met al mijn lieve vrienden, klasgenoten en kennissen, en niet te vergeten mijn lieve mams... Alle lieve kaartjes, mailtjes, msngesprekken, smsjes, gesprekjes etc, ze doen me zo goed... Ze moedigen me aan om door te gaan, om vooral niet op te geven... Het is dan allemaal niet makkelijk, en dat zal het nooit worden, maar dankzij jullie lieve steun, is het een stuk beter te dragen..!!!

Als ik me zo blijf voelen als ik me nu voel, probeer ik vanavond een stapje (STAP) verder te doen, en met ma mee te gaan met boodschappen doen... Wellicht ben ik daarna helemaal moe, maar dan is het gezonde moeheid... Zou dit de doorbraak zijn? Gaat het nu eindelijk de goede kant op??? Help het me hopen!!!

Verder heeft mijn moeder vandeweek weer naar de gemeente gebeld.. Het zit zo, we zijn bezig met een electrische fiets aanvragen via de gemeente... Omdat ik zelf niet zo goed meer kan fietsen (op het moment helemaal niet) gaan we een electrische fiets aanvragen, zodat ik 's zomers toch lekker een stukje kan gaan fietsen, en ook af en toe in de frisse buitenlucht actief (met ondersteuning) kan zijn... We waren hieraan begonnen net voordat ik opgenomen werd, en uiteraard werd de afspraak met het CIZ precies gepland in mijn opname... Nu hebben we weer contact opgenomen en donderdag 1 oktober heb ik een afspraak waarbij ik gekeurd word, of ik in aanmerking kom voor een electrische fiets;) Ik hoop het zo, want dan kan ik af en toe weer eens gaan fietsen als ik me wat beter voel:)

Tot slot nog een positief resultaat van een ziekenhuisopname;) haha... Jaja, aan elk nadeel zit een voordeel en wel: Tijdens mijn ziekenhuisopname had ik eigenlijk voor controle naar de tandarts gemoeten... Nu ben ik helemaal niet zo'n tandartsheld, en ben altijd blij als ik voorlopig weer even niet hoef... wat bleek: Ik mag deze controle overslaan, en hoef alleen maar te komen als ik ergens last van heb:) en aangezien mijn kiespijn van een paar weken terug, helemaal verdwenen is, mag ik lekker weer een half jaar wegblijven...;)

Groetjes

Geen opmerkingen: