woensdag 14 oktober 2009

De eerste rijles sinds 2 maanden

Gisteravond bleek dat de dag toch een beetje te druk, te vol, en te inspannend geweest was. Na het eten, overviel de vermoeidheid me al, en was ik niet erg fit, maar ik besteedde er niet veel aandacht aan, en was samen met mijn broer en een kennis bezig om een printer juist te instaleren. Daarvoor liep ik ook 2 keer de trap op… Op zich kan ik de trap wel op lopen, maar daarna ben ik al moe. Nu was ik al erg moe, en ging nog 2 keer kort achter elkaar de trap op.

Om kwart voor 9 was het moment dat ik voelde dat het niet goed ging. Ik begon te trillen over mijn hele lijf, was er duizelig, en kreeg erg veel hoofdpijn. Daarnaast was de vermoeidheid vermeerderd, en zag ik er enorm tegenop de trap op te moeten, om naar bed te kunnen. Om half 10 lag ik in bed, en nog geen half uur later sliep ik. Om 4 uur ben ik een half uur wakker geweest, waarna ik weer in slaap viel tot half 9.

Toen ik wakker werd, ben ik opgestaan, en helaas was ik gelijk al moe en had hoofdpijn. Toen ik een tijdje op was, zakte de hoofdpijn, de moeheid bleef. Om half 11 was ik bij de fysio, waar ik het zelfde trainde als maandag, en daarna heb ik een schema gemaakt voor volgende week. Volgende week heeft mijn fysio vakantie, en ik trainde dan liever zelf, dan dat ik een vreemde fysio krijg, die ik niet ken, en die mij niet kent enzo.

Toen ik klaar was bij de fysio, moest ik helaas een tijdje wachten op de taxi. Om half 12 was ik weer thuis, en toen we gegeten hadden om half 1, heb ik een tijdje op de bank gelegen. Ik was ontzettend moe, en wilde wat uitrusten voor de rijles die ik om 2 uur zou hebben.

Tijdens de rijles heb ik alleen maar rond gereden. Mijn instructeur gaf expres weinig commentaar, omdat hij (zo zei hij later) aanvoelde dat hij anders halverwege de les, van plaats kon wisselen, en mij thuis kon brengen. Ik ben blij dat hij dat aanvoelde, ik zeg het zelf namelijk niet zo snel als het niet meer gaat. Toen ik thuis kwam na een uur rondrijden, was ik enorm moe, en had opnieuw hoofdpijn. Maar ik was wel erg voldaan, en vond het erg leuk om weer gelest te hebben. Volgende week woensdag weer een lesje;)

Dankzij de rijles weet ik dat ik nog spieren in mn voeten en enkels heb. Oef, wat heb ik een spierpijn.. haha.. wat wil je als je wekenlang weinig of niets doet?;) Ach, maar die spierpijn heb ik er wel voor overJ Trouwens.. het is nu precies 2 maanden nadat ik opgenomen ben, en nu had ik weer een les;) (14 augustus werd ik opgenomen, en nu is het 14 oktober)

Vanavond word weer een rustig avondje, waarop ik maar eens NIET de trap gebruik, zodat ik hopelijk opnieuw instorten vermijd. Verder besloot ik ook geen huiswerk te maken. Morgen weer een dag, en ik wil vrijdag fit genoeg te zijn om naar school te gaan, voor de presentatie koken. Het zal toch al genoeg van me vergen, dus ik kan maar beter uitgerust aan de trip beginnen;) haha..

Voor nu heb ik alles wel weer verteld, en daarom ga ik mijn blog maar weer afronden;)

Groetjes

2 opmerkingen:

Anoniem zei

dag Marianne,
Het gaat de goede kant op zo te horen.
Toch denk ik dat je baat zou hebben bij een psycholoog die je mentaal sterker kan maken.Je fixeert je alsmaar op de moeheid. Bijna in iedere zin heb je het erover. Tegelijkertijd zeg je dat je het zelf niet zo snel zegt als het niet meer gaat.?? Geesteskracht kan je helpen de dips te bestrijden.

marianne zei

@ anoniem:

Met niet zeggen als het niet meer gaat, bedoel ik mondeling zeggen. Ik bedoel hiermee niet via mijn site of via de pc.