zaterdag 3 oktober 2009

Ik wist niet dat mijn bloedsuikermeter ook onder de 20 kon komen:)

Sinds vrijdagmiddag is mijn basaal omhoog. Waar ik overdag eerst 1,9 EH per uur kreeg, krijg ik nu 2,5EH in een uur. Dit is nogal een forse verhoging, maar mijn laatste 7puntscurve was dan ook erg hoog. ze waren allemaal boven de 10, en 6 van de 7 zelfs boven de 15. Vandaag ben ik met deze nieuwe basaal een 7puntscurve aan het doen, en de 4 waarden die ik nu gemeten heb, zijn allemaal onder de 10, op 1 na, die was 10,6. Ik zit nu op een dagtotaal van meer dan 100 EH, maar daarmee heb ik redelijke suikers. Als mijn suikers vandaag zo mooi blijven, ben ik erg blij met deze vooruitgang.. Mijn suikers waren de laatste tijd zo vaak boven de 20, dat ik bijna dacht dat het aan mijn nieuwe bloedsuikermeter lag, die ik sinds een maand of 2 heb. De waarden onder de 10 waren zeldzaam, en deze dag heb ik er nog maar 1 boven de 10 gehad, en die was 10,6... SUPER!!!!

Afgelopen 2 dagen heb ik redelijk veel aan mijn schoolwerk gezeten. En met resultaat. Voor de opendag ben ik nu voorlopig klaar,voor godsdienst ook, en voor Methodiek, hebben we de 1e opdracht bijna af. De 2e opdracht komt er ook nog aan, maar nu gaan we eerst maar verder voor Nederlands en Huishoudkunde. Huishoudkunde moet ik nog een plattegrond maken, en dan ben ik ook klaar. En Nederlands moet ik eerst afwachten tot ik een boek heb... Kortom... in die 2 weken dat ik thuis ben, heb ik niet stil gezeten, en als het allemaal gaat zoals ik wil, ga ik binnenkort ook aan de opdracht textiel werken..

Soms doe ik echter ook te veel, en wil ik te lang doorgaan. Ik wil het zo graag allemaal af hebben, dat ik het liefst door ga. Daarmee loop je makkelijk over je grenzen en dat moet je dan later weer bekopen. Maar aldoende leert men, en ondertussen heb ik al een beetje door tot hoever ik kan gaan, en wanneer ik moet stoppen.

Vanmorgen voelde ik me bij het uit bed komen redelijk goed, en ging ik dus weer aan mijn schoolwerk. Omdat het met 1 opdracht niet helemaal lekker liep, eindigde ik de ochtend met hoofdpijn en enorme moeheid, maar na even rustig aan gedaan te hebben ging het weer en knapte ik weer wat op. Om een uur of half 3 was ik het binnen zitten zo zat, en voelde ik me redelijk fit, dus besloot ik een wat grotere stap te wagen, en ben ik met mijn moeder naar het winkelcentrum gegaan. Daar ben ik (houd je vast) een UUR geweest. Lekker wat spulletjes gekocht, en daarna naar huis. Toen ik weer thuis was, was ik wel enorm moe, maar ook voldaan... Ik heb tenslotte toch die stap gedaan.. En wat er ook dinsdag uit mag komen, ze kunnen niet zeggen dat ik niet heb geprobeerd, en dat ik er niet voor ga... Van mijn kant heb ik alles gedaan...

Helaas ben ik nu enorm moe, heb hoofdpijn, en daardoor is mijn humeur ook wat minder. Hopelijk voel ik me snel weer beter, en hoef ik deze wat grotere stap niet met opnieuw een terugval te bekopen. Voor nu heb ik weer genoeg verteld;) Ik ben erg moe, en ga nu dus even heel goed aan mezelf denken...;)

Fijn weekend!!! Groetjes

Geen opmerkingen: