zaterdag 24 oktober 2009

Onder moeders paraplu!!

Jawel, de 48000 bezoekers zijn gehaald! Ongelooflijk hoe hard het de laatste tijd gaat. Leuk te merken dat er zoveel mensen mijn site bezoeken! Soms weet ik niet dat bepaalde mensen mijn site bijhouden, en hoor je uit die onverwachte hoeken: We lazen op je site dat... Altijd leuk, om dat te merken!

Vanmorgen werd ik na een heerlijk lange nacht om kwart voor 10 wakker toen ze de krant in de bus deden. Baalde wel een beetje dat ik zo ruw wakker werd gemaakt (schreeuwend onder mijn raam), want daardoor had ik gelijk al hoofdpijn... Maar goed, het was tenslotte niet het vroegste uur van de dag meer, en men verwacht dat je dan wel uit je bed ben;) Gelijk maar lekker gaan douchen, en aangekleed. Scheelt weer een keer de trap op lopen, om me om te gaan kleden na mijn ontbijt.

Opnieuw een nieuw setje kleren aan... Altijd leuk om nieuwe kleren voor het eerst te dragen. Afgelopen dagen regelmatig nieuwe kleren aan gehad, en heeft toch wel wat. Zeker als je dan merkt dat ze leuk staan of lekker zitten. Om half 12 eindelijk dronk ik mijn glas fruit ontbijt op, en tegen 12 uur ben ik met mijn moeder (voor het eerst na mijn opname) naar de visboer gelopen, om lekker kibbeling te halen. Ons wekelijkse zaterdagskostje voor op de boterham... Heerlijk! Tot nu toe moest steeds iemand anders het halen, maar vandaag besloot ik in plaats van de hometrainer, mee te lopen naar de visboer... Samen met mn moeder, onder moeders paraplu;) Want ook hier in Giessenburg regende het heel de dag;)

Na de wandeling was ik helemaal op, en na het eten dus op de bank gaan zitten, om die na 2 uur te verwisselen voor een stoel aan tafel. Op de bank ging ik in zitten kachelen, en had ik de neiging te gaan liggen. Niet dus he!!! Eigenwijze ik (IK???neeee, dat meen je niet) besluit nog steeds zo min mogelijk te slapen overdag. Misschien wel mijn fout, en moet ik gewoon van 12-1 bijvoorbeeld een uurtje slapen, zodat ik de rest van de dag fitter ben, maar goed...

Aan de kamertafel besloot ik mijn lesboek erbij te pakken, en aan een samenvatting te gaan werken voor de toetsen over een paar weken. Saai vak, lange hoofdstukken, en een heel stuk over hoe oude psychologen uit de jaren 80 over opvoeden dachten... Soms ook echt onzin wat ze in lesboeken zetten. Zoals de volgende zin: Het zelfbeeld van kinderen is het beeld dat kinderen van zichzelf hebben! Ik bedoel, zelfs een kind snapt dat, dus waarom zou je het in een lesboek zetten? haha...

Verder gaat alles zijn gangetje... Ben de laatste dagen extra moe, en heb veel slaap nodig, en ben dan nog niet uitgerust. Verder regelmatig niesen, snel duizelig en snel hoofdpijn, maar geen koorts ofzo, dus zal wel gewoon een beetje oververmoeidheid zijn. Laatste dagen tegen mijn vermoeidheid in toch veel dingen gedaan, en dat vreet er toch wel een beetje aan denk. Daarnaast eet ik ook voor een zieke gup. Met 3 minimaaltijden op een dag, heb je alles wel gehad, en drink ik alleen maar tussendoor. Maar goed, komende dagen maar rustig aan, want volgende week word weer een druk weekje, en moet ik er weer tegenaan;)

Voor nu, een Fijn weekend, en tot volgende week!

Groetjes

Geen opmerkingen: