woensdag 21 oktober 2009

Trainen, rijles enzo

Helaas heeft gisteren, die superleuke en gezellige dag, me toch wel opgebroken. Vandaag was ik heel de dag extra moe dan normaal, maar geen tijd om er bij neer te gaan zitten..

Allereerst begon ik vanmorgen al heel actief op de hometrainer. Normaal train ik ’s middags, maar nu had ik vanmiddag een rijles gepland staan, dus leek het me verstandiger om wat te verdelen. Dus vanmorgen de hometrainer maar weer eens warm getrapt, en daarna rustig op de bank wat werken aan een samenvatting voor toetsen.

Vanmiddag na het eten was ik behoorlijk moe, dus heb ik een halfuurtje op de bank gelegen, voordat het tijd was om te gaan lessen. Tijdens het lessen hebben we weer iets meer opgebouwd, dan wat we vorige week deden. Vorige week was het alleen rondrijden, en dat was het. Nu was het een stukje snelweg, een omkeeropdracht en rijden. Het goede nieuws is, dat we gaan proberen om mijn examen te halen met de 50 rijlessen die ik vergoed krijg via het UWV. Komende tijd gaan we wat harder werken, en moet ik mijn grenzen dus goed aangeven. Lukt het niet, moet ik aangeven dat ik het wat rustiger aan wil doen. Een echte uitdaging dus voor iemand zoals ik, die super eigenwijs is, en dus pas heel laat of helemaal niet zegt dat het niet gaat;) haha. Zo kan ik zelfs thuis nog werken aan het leerdoel wat ik op school al zo’n 2 jaar heb: grenzen aangeven…

Na het lessen heb ik een uurtje uitgerust, en daarna heb ik heerlijk gedoucht. Dat koste mijn laatste beetje energie, en vanavond houden we dus weer een rustig avondje… Na het douchen heb ik mijn moeder mijn haar nog een stukje in laten korten. Misschien dat er in de toekomst nog een stukje afgaat, maar het is nu in ieder geval al weer iets korter dan dat het was..

Vanavond heb ik mijn planning weer eens erbij gepakt. De komende tijd word een drukke tijd, met allereerst volgende week: maandag fysio, dinsdag rijles, woensdag grootonderzoek, donderdag fysio, en vrijdag naar school (laatste kookles wil ik proberen bij te wonen, gezien we hierna nooit meer huishoudkunde krijgen. Dit is de laatste periode dat we het krijgen, ook in andere lesjaren krijgen we het niet meer, een soort afscheid dus. Daarnaast een mentorgesprek, die ik dan gelijk probeer te combineren).

Kortom een druk weekje. Hopelijk lukt het om allemaal te doen, en anders gaan we gewoon wat dingen schrappen. Afzeggen gaat meestal makkelijker dan plannen, en als het niet meer gaat dan kunnen we snel genoeg dingen schrappen. Vaak met 1 telefoontje, smsje of mailtje.

Ik geloof dat dit het wel weer was.

Groetjes

Geen opmerkingen: