zaterdag 10 oktober 2009

Vele kleine stapjes, zijn samen 1 grote!!!

Vandaag was het weer tijd voor een zevenpuntscurve. Dit keer istie iets hoger dan vorige week, maar nog steeds vind ik hem redelijk, omdat ik tijden slechter heb gezeten. Wat ik wel raar vind, is dat met 15 mg prednison mijn curve beter was, dan nu met 10mg. Je zou verwachten dat mijn suiker dan juist naar beneden gaat, omdat prednison de suiker omhoog jaagt!!

Vanmorgen had ik een mailtje terug van school. Voordat ik opgenomen werd, had ik aangegeven dat ik stage wilde lopen in een revalidatiecentrum met kleine kinderen. Toen er voor mijzelf over het revalidatiecentrum gedacht werd, was dat best een rare situatie. Nu is er echter geen stageplaats in een revalidatiecentrum, omdat die vooral HBO-studenten aannemen, en ik doe MBO. Dus nu ga ik solliciteren bij een Dovenschool in Rotterdam. Lijkt me ook erg leuk. Vanmorgen dus gelijk maar een sollicitatiebrief gemaakt, en hopen dat het wat word;)

Vanmiddag om 14.00 heb ik op de hometrainer gezeten, en 5x 1 minuut gefietst, met 1 minuut rust tussendoor. dat had ik afgesproken met de fysio. Na die sessie heb ik beneden uitgerust op de bank.

Tegen 16.00 heb ik zelfstandig gedouched. Dit was de eerste keer sinds een lange tijd. Het ging redelijk, maar met aankleden merkte ik toch dat ik aan het eind van mijn energie gekomen was. Toch is dit weer een stapje vooruit... En dat geeft een voldaan gevoel. Het gaat dan wel niet snel, maar iedere stap is er 1, en een paar kleine stapjes is toch zeker een grote???

Vanavond word weer een lekker rustig avondje... Wat ik ga doen heb ik nog niet bedacht, maar dat komt nog wel;)

Groetjes

Geen opmerkingen: