donderdag 26 november 2009

Aan de wandel

Vanmorgen om 10 over 9 schrok ik wakker met de gedachte dat ik nog 10x om kon draaien, voordat ik aan de slag moest.. Toen ik de tijd zag baalde ik wel dat ik aan de slag moest, maar ja, ik moest nog eten, vernevelen, medicatie innemen, en de fysio zou ook nog wel langslopen. De artsenvisite moest nog komen, en al vroeg word meestal het middageten weer voor je neergezet... Dus toch maar aan de slag gegaan.

De zaalarts had weinig te melden, behalve dat de zuurstof naar een halve liter gaat..

Met de fysio heb ik vandaag voor het eerst een rondje over de gang gelopen, waarna ik een tijd in de stoel gezeten heb. Ik was daarna erg moe, en kon weinig meer.

De CF-verpleegkundige kwam vandaag ook nog even langs, en met hem heb ik weer een heel gesprek over revalidatie gehad. Wat ik begreep was het iets waar ze heel sterk aan dachten, en hij wilde weten wat ik daar van dacht.. Hoe of wat weet ik verder ook nog niet.. Later zal daar wel meer info over komen... En er is natuurlijk nog NIETS zeker of het wat word..

Vanmiddag moest ik ook nog longfunctie blazen. Die was 52% dus in principe hetzelfde gebleven. Best balen, want heel stiekem had ik er wel op gehoopt dat hij wat beter zou zijn. Maar aan de andere kant ben ik heel blij dat ik niet gezakt ben...

Gisteren hoorden we dat mijn Opa ook opgenomen is in het ziekenhuis.. Helaas een ander ziekenhuis dan die van mij, anders konden we bij elkaar op bezoek. Hopelijk gaat het snel beter met hem, en mag hij naar huis...

Ik ben nu echt aan het eind van mijn latijn, en ga dus stoppen.. Daarnaast heb ik ietsje meer pijn nu de zuurstof wat afgebouwd is.. Ik ga nu weer meer verkrampt lopen enzo;)

Groetjes

Geen opmerkingen: