donderdag 12 november 2009

Laatste toets van deze week gemaakt...

Vandaag ging het niet zo veel beter. Niet dat ik dat verwacht had, na nog maar 2x antibiotica ingenomen te hebben, maar toch.. Vanmorgen was ik helemaal versleten. Was al vroeg wakker, en kon niet meer in slaap komen. Vannacht ook paar keer wakker geweest van benauwdheid. Toch besloot ik wel naar school te gaan voor de laatste toets die ik deze week zou maken. Khad hem gisteren helemaal geleerd, en zou dus jammer zijn als ik hem niet kon maken, en over een tijdje weer moest gaan leren.

Levend op dubbele paracetamollen, met een duizelig hoofd, en enorme moeheid, ging ik naar school. Opweg daarnaar toe, vroeg ik me even af waar ik mee bezig was, maar toen ik mijn toets had gemaakt, die makkelijk bleek, en die ik zo in kon vullen, was ik voldaan, en dat was een heerlijk gevoel. Thuis mijn huispak aan getrokken, en heerlijk rustig aan op de bank. Nog even op de hometrainer gezeten, en daarna niets meer gedaan. Zelfs geen samenvattingen gemaakt voor de 3 toetsen die ik nog moet (1 heb ik er af, 2e ben ik mee bezig, en 3e moet ik nog aan beginnen).

Omdat het niet beter gaat, en ik zelfs het idee heb dat het slijm vaster gaat zitten, en ik meer benauwd word, toch maar weer mail naar het ziekenhuis. Met de vraag: moet ik het langer aankijken, en wanneer moet ik de knoop doorhakken? En als ze zeggen opname, tja, dat is dan heel erg balen, want eigenlijk wil ik dat niet, maar het is gewoon nodig dat er wat gebeurd.. Dus afwachten maar weer...

Vandaag weer 10 kaarten binnen gekregen, en een 9 voor een werkstuk die we tijdje terug ingeleverd hadden... Dat zijn nu de dingen waar ik zo blij van word!!

Als ik wat weet horen jullie meer.. Groetjes

Geen opmerkingen: