woensdag 4 november 2009

Opsporing verzocht;)

Gisteren vergat ik te vermelden dat mijn HbA1c weer gezakt is. Nu was hij 7,7. Vorige keren variërde dat van 8.0 tot 8.8. Het mooiste is dattie onder de 7 blijft, maar daar ben ik nu naar opweg.

Ondertussen heb ik iedere dag tegen de avond hoofdpijn.. Behoorlijk balen, maar logisch gezien mijn houding de hele dag. Morgen echt maar vragen of mijn fysio er wat aan wil doen, want dit is zo geen doen. Verder heb ik verspreid over de dag flink wat hoestbuien. Gevolg is een kapote, schrale keel. Gelukkig hebben we nog flink wat snoepjes in huis, van de hese keel, dus maar flink veel soppen, zodat het wat verzacht word.

Vanmiddag werd ik verrast door een flinke stapel kaarten. 7 in totaal. Ze zijn afkomstig vanuit het hele land. Ik vroeg me af waar al die mensen, die ik niet ken, mijn adres vandaan hadden, en ging later in gedachten met mijn moeder de mogelijkheden langs. We kwamen er achter dat de enige mogelijkheid het gezinsblad de Gezinsgids kon zijn. Dus een belletje naar kennissen en even later belden ze terug. Ja hoor, ik stond in de Gezinsgids. Super leuk, maar natuurlijk ben ik nu heel erg benieuwd wie dit gedaan heeft, zodat ik die persoon even persoonlijk kan bedanken;) Dus bij deze: als je dit bericht leest.. laat even weten dat je het hebt gedaan... Ik vind het echt geweldig!!!

Verder vandaag weinig bijzonders gedaan. Ik had geen zin in aan school werken, en het trainen op de hometrainer ging wat minder. Morgenochtend moet ik er erg vroeg uit, aangezien ik om half 9 tot 10 voor half 10 al een presentatie op school heb... De laatste deze periode, en daarna kan ik zeggen dat ik ondanks alles, toch ALLE presentaties heb gedaan.

Daarna beginnen de voorbereidingen voor de toetsen!!;)

Groetjes

1 opmerking:

Maarten zei

Succes met je presentatie's en de voorbereidingen met je toetsen.

goedjes