donderdag 5 november 2009

Van alles en nogwat;)

Vanmorgen ben ik weer naar school geweest voor een presentatie. Toen ik op school aankwam, bleek de lift het niet te doen, en moest ik trap lopen. Nu kost school al al mijn energie, en toen ik nog trap moest lopen ook, baalde ik wel even. Daarna nog presenteren, en toen had ik het helemaal gehad. Maar goed, de 8 die we voor de presentatie hadden, maakte dat wel weer een beetje goed.

Helaas kwam de taxi weer te laat opdagen, en had ik ook nog eens een taxi die een bedwelmende lucht had van lavendel (de parfum van de chauffeuse). Ik heb al eerder een allergische reactie gehad op die lucht, omdat die zo sterk was, en nu ik nog een infectie heb ook, is het helemaal niet bevordelijk. Dus een fles water mee voorin, tas in de kofferbak, en instappen maar.

Thuis aangekomen gelijk door gegaan naar het ziekenhuis in gorinchem om bloed te prikken. Eerst even langs de poli, met de mail van het Erasmus om een formulier te krijgen om te prikken op pfeiffer. Toen dat geregeld was de wachtkamer in, waar ik na 10 minuutjes wachten binnen kon komen, en toen was het zo gepiept.

Na het eten ben ik even een uurtje op de bank gaan liggen, met de bedoeling te gaan slapen. Slapen lukte niet, maar dan maar lekker muziekje luisteren, want ik was ontzettend moe. Het lijkt wel of ik de laatste dagen meer moe ben, en minder energie heb om alles te doen. Of het nu samenhangt met iets??

Vanmiddag bracht de postbode weer een stapel kaarten (13) dankzij het bericht in de Gezinsgids. Ik ben er ondertussen achter wie mij heeft opgegeven en heb diegene persoonlijk bedankt, want ik vind het nog steeds een hele leuke verrassing. SUPER!!!

Om half 3 had ik fysio, en heb ik 2x2 minuten en 2x 1 minuut gefietst, met steeds 1 minuut rust. Vorige keer deed ik 4x 2 minuten met 2 minuten rust, maar dat ging nu niet. Daarna heeft de fysio mijn nek en schouders een massage gegeven, en ben ik weer naar huis gegaan. De massage had in ieder geval vandaag al het gewenste resultaat, want normaal had ik iedere avond hoofdpijn, maar vanavond heb ik geen hoofdpijn:) Hopelijk blijft dit zo..

Vanavond heb ik heerlijk een ontspannen avondje gehad, en hopelijk slaap ik vannacht goed. Morgenochtend zit er in de planning om te gaan leren voor toetsen, en dus wil ik wel uitgerust zijn, zodat ik goed kan concentreren. Mijn concentratie schiet er nog wel eens bij in, maar hopelijk gaat het allemaal goed komen;) Duimen jullie voor me???

Groetjes

Geen opmerkingen: