vrijdag 6 november 2009

Verkeerde rituelen

Het lijkt wel vast ritueel te worden. 's nachts wakker worden, 2 uur hoesten, en dan weer slapen. Vannacht van 2-4 liggen hoesten, en om 4 uur een codeïne tabletje gepakt. Toen werd het wat minder, en viel ik al snel in slaap. Mijn moeder ook blij, want als ik continue lig te hoesten, slaapt zij ook weinig. Maar ik denk dat ik het zelf nog wel het prettigste vond;)

Om half 10 werd ik wakker, en ben ik er uit gegaan. Want vandaag moest ik toetsen leren voor maandag en dinsdag... Van half 11 tot kwart over 12 en van 15.00-18.00 continue geprobeerd te leren, maar mijn concentratie was ver te zoeken. Kheb er heel lang over gedaan voordat ik het eerste hoofdstuk had geleerd. Vanavond na het eten, lukte het andere hoofdstuk binnen een uur. Morgenochtend en maandag nog een keer doornemen, en dan maar hopen dat ik klaargestoomd genoeg ben voor de toets.

Vanmiddag had ik rijles, maar vandaag ben ik heel de dag ontzettend moe geweest, en dat kon ik ook goed merken in mijn rijles. Op een gegeven moment wist ik zelfs niet meer wat links en rechts was... Maar goed, volgende keer beter:) Na rijles een uur muziek geluisterd en daarna weer leren;)

Net voor het avondeten, heb ik nog op de hometrainer gezeten. Nu ben ik ontzettend moe, en ga ik lekker ontspannen, straks lekker naar bed, en dan maar hopen dat ik vannacht een nachtje doorslaap. Want van die gebroken nachtjes knap je ook niet op.

Morgen word een dagje leren voor dinsdag de toets. Dit omdat ik maandagmiddag ene toets heb, en dan waarschijnlijk total loss ben daarna. Dan heb ik geen zin meer in leren, en dinsdag heb ik al vroeg de toets, en is er dus ook geen tijd voor leren.

Voor nu houd ik het gezien, en ga ontspannen;) Oja, ik heb vandaag 12 kaarten gehad... De post heeft het er maar druk mee... Maar wel ontzettend leuk!!!

Groetjes

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat is er mis aan om zondag lekker te leren? Kun je de tijd beter verdelen.Vindt jouw god vast ook goed onder deze omstandigheden. Veel succes!