maandag 16 november 2009

Waarschijnlijk deze week opname...

Omdat er zoveel mensen zijn, die zich afvragen hoe het met me gaat, even een korte blog.

Het weekend ben ik nog verder achteruit gegaan, en helemaal op de bank beland. Alles is te inspannend, en ik ben erg beroerd. Veel pijn, veel hoesten, erg moe, erg benauwd en veel duizelig. Daarnaast is mijn eetlust afgenomen etc.

Vanmorgen heb ik dus het ziekenhuis weer gemaild, en uitgelegd hoe het met me ging. Ik kreeg tegen 11 uur reactie terug dat ik op de opnamelijst geplaatst ben, en door de afdeling word gebeld zodra er plaats is. Waarschijnlijk word ik in de loop van deze week opgenomen in het ziekenhuis voor een infuuskuur van 2-3 weken..

Groetjes

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Marianne, had je ook al mailtje gestuurd. He, nu ook nog wachten op een plekje. Is er geen bed vrij of zo ? 2-3 weken lijkt mij kort, maar hopelijk lang genoeg. Sterkte meid, groetjes van Martina

Elly zei

Hè, wat sneu weer! Het is ook wat als je steeds opnieuw in het ziekenhuis moet. Getver! En dan hebben ze ook nog niet eens een plekje voor je...
HEEL VEEL STERKTE!
Elly

Rianne zei

hey marianne,

balen dat je weer opgenomen moet worden, maar misschien knap je dat wel beter op zodat je weer wat meer kan doen ;)
sterkte en k hoop dat er zo snel mogelijk een bed vrij is..dan kan je weer beginnen met de kuur en knap je waarschijnlijk des te sneller op!

Rianne