vrijdag 29 januari 2010

Afgelopen dagen

Afgelopen 3 dagen waren behoorlijke dipdagen. Vooral woensdag was ik helemaal opgebrand, en kon alleen maar op de bank liggen. Het examen van dinsdag heeft TE veel van me gevergd. Van vermoeidheid trilde ik over mijn hele lijf, en had ik erge brandende ogen. Gelukkig ging dat gisteren al beter. Vandaag blijft een beetje hetzelfde als gisteren.

Woensdagochtend is mijn vriendin langs geweest met haar moeder. Als verrassing kwamen daarna ook Opa en Oma nog. Erg gezellig, maar net te veel van het goede;-) Daarna de hele dag lekker op de bank gelegen, en uit proberen te rusten.

Morgenochtend om 10 uur heb ik weer een rijles. Hopelijk voel ik me dan niet zo opgebrand als de afgelopen 3 dagen. Gelukkig is het wel vroeg op de dag, want hoe later het word, hoe meer afgedraaid ik meestal ben. Toch heb ik er ook wel weer zin in. Lekker even tussen die 4 muren vandaan, en even eruit zijn.

Vermoedelijk worden er ook voor de komende tijd, morgen weer wat lessen gepland. Omdat ik niet helemaal fit ben, vergt het heel veel van me, en zou het soms beter zijn niet de deur uit te gaan. Maar dan ga je jezelf er ook niet beter op voelen, en mijn rijbewijs is nog steeds een doel van me;-) Dus maar op het gemakje aan.

Afgelopen week weer wat opdrachten voor school gedaan. Sommige zijn nu afgerond, en anderen zijn half af, of moet ik nog aan beginnen. Wat wel fijn is, is dat er geen tijdsdruk achter zit, en dus kan ik het op mijn eigen tempo doen. Vaak heb ik dan nog de neiging om te lang door te gaan.. Maar ja, de aard van et beessie verander je niet hé;-)

Komend weekend is (op de rijles na) een heerlijk vrij weekend, waarin ik niets hoef te doen. Geen afspraken, geen verplichtingen, gewoon heerlijk uitrusten en NIETS DOEN!!!

En zo proberen we de moed en het optimisme er maar in te houden;-) Niet altijd even makkelijk, want o wat zou ik vaak eens even lekker mijn leventje voor augustus leven.. Lekker elke dag naar school, rijlessen, fitnessen, en doen wat je wil.. Maar tegelijk is daar ook de revalidatie, en daarvan ga ik hopelijk weer wat opknappen, zodat ik toch weer iets meer kan.

Als laatste wil ik jullie allemaal nog even een fijn weekend wensen, en tot volgende week;-)

Groetjes

Geen opmerkingen: