donderdag 7 januari 2010

Intakeweek Breda enzo..

Het vriest, er ligt ijs op de sloten, en veel mensen stappen op de schaatsen.. En hoe optimistisch ik dan ook probeer te zijn en te blijven, je krijgt dan toch wel even een steek vanbinnen.. Vorig jaar om deze tijd, stond ik zelf ook op de schaatsen. Wat zou ik er veel voor over hebben om even op de schaatsen te kunnen staan, een middagje te schaatsen, en lekker actief bezig te zijn.. Dan baal ik wel eens van alles wat ik niet kan.. Maar beter is het om te kijken naar wat ik wel heb en kan.. 'k Heb iedere dag eten en drinken, een warm huis, mag lekker thuis zijn terwijl zoveel mensen in het ziekenhuis liggen, en afgelopen dinsdag was ik alweer 4 weken thuis uit het ziekenhuis..

Ach, af en toe mag je wel eens balen van de hele situatie.. Als je daarna maar weer optimistisch en vrolijk word.. Gisteren had ik een echte baaldag.. Hoorde van verschillende mensen dat ze gingen schaatsen, verschillende mensen rijden af en slagen, en ik tob maar voort in onzekerheid.. Ben weer meer gaan hoesten, verkouden erbij, lig nachten wakker waarin ik hoest, en word zo nog meer moe dan ik al was. En hoewel er mensen zijn die blijven beweren dat ze me dapper vinden en me zo'n doorzetter vinden, dan vind ik mezelf niet zo dapper en een doorzetter hoor.. Het liefst zou ik dan onder de dekens kruipen, en een winterslaap houden, tot ik alles weer kan;-) haha.

Vandaag heb ik mijn site maar eens gepimpt.. Ik was de oude achtergrond zat, en besloot eens een heel andere achtergrond te maken. En al zeg ik het zelf, ik ben er best tevreden mee. Het heeft me een paar uur gekost, maar uiteindelijk is dan toch het meeste werk gedaan... Wat nog het meeste werk was, was om alle tekst om te zetten van kleurentekst (waar het in stond) naar zwarte tekst.. Het liefst wilde ik witte kopjes (datum en tijd) en zwarte tekst (verhalen). Maar omdat dat te veel werk zou gaan kosten, heb ik het bij januari 2010 gelaten, wat witte kopjes en zwarte tekst betreft, en komt de rest later wel.. Het staat nu in helemaal zwart... Goed te lezen, maar wat onoverzichtelijk als je een specifieke datum zoekt... Ik zou zeggen: wacht nog een tijdje af, binnenkort zal ook dat goed zijn;-) Als je je mening wilt geven over de verandering, die zijn natuurlijk welkom in het gastenboek;-) (dit gaat over mijn andere site: www.ikisziek.websitemaker.nl/marianne )

Gisteren ben ik naar het ziekenhuis geweest om mijn PAC door te spuiten.. Ik kan er nu weer 4-5 weken tegenaan. Afgelopen week werd bekend dat ik komende week voor intakeweek naar breda ga. Ik geloof dat ik dat nog niet had verteld hier op mijn site, dus bij deze.. Zondagavond tussen 6 en 8 moet ik daar zijn, en volgende week krijg ik allerlei onderzoeken en gesprekken. Aan het einde van de week krijg ik te horen of ze wat voor me kunnen betekenen. Na de intakeweek kan het nog zo'n 2 maanden duren voordat ik daadwerkelijk ga revalideren, en dat is de reden waarom ik mijn leraren heb gemaild, of ze wat vervangende opdrachten kunnen sturen. Het liefst in zo'n vorm dat ik het op de bank kan doen, aangezien ik niet veel van de bank kom.. Zo hoop ik mezelf wat nuttiger te gaan voelen..

Ik geloof dat dit het wel weer is. Morgen om 11 uur heb ik rijles, en daarna is het alweer weekend.. Het beloofd een spannende week te worden volgende week, maar ik hoop internet te hebben, dus zal ik proberen zo vaak mogelijk mijn site bij te houden;-)

Groetjes

1 opmerking:

Anoniem zei

Het is ook allemaal heel naar voor je. Heel begrijpelijk dat je denkt dat het bij jou altijd tegen zit. Ik hoop zo voor je dat de revalidatie gaat helpen.