zaterdag 9 januari 2010

Klaar voor vertrek..!!

De tassen zijn gepakt en de voorbereidingen zijn getroffen.. Het komt nu toch wel akelig dichtbij.. Morgenavond vertrek ik voor 5 dagen (zondagavond tot vrijdagavond) naar het revalidatiecentrum in Breda, waar ik de intakeweek hoop te hebben. Allerlei onderzoeken en gesprekken zullen plaatsvinden, en aan het eind weten ze of ze wat voor me kunnen betekenen. Erg spannend dus..!!

Afgelopen dagen ben ik wat achteruit gegaan, qua gezondheid. Veel hoesten deed ik al, en enorm moe was ik ook al, maar sinds een dag of 3-4 ben ik ook een beetje meer benauwd. Of het nu een griepje is, of een hevige verkoudheid, of dat het gewoon weer eens een infectie is, die me onder de duim houd, ik weet het niet.. We blijven hopen dat dit GEEN infectie is, en dat ik over een tijdje vanzelf weer opknap..

Vandaag en morgen houd ik me erg rustig, gisteren was een (te) drukke dag, en daardoor heb ik weer een dipdag.. En aangezien ik morgen redelijk uitgerust richting Breda wil, zal ik me vandaag en morgen overdag erg rustig moeten houden;-)

Afgelopen week heb ik een mail gestuurd naar leerkrachten, of ze vervangende opdrachten kunnen sturen, die ik op de bank kan maken (had ik al verteld geloof ik). Ondertussen heb ik wat reacties gehad, en heb ik een klein beginnetje gemaakt aan 1 opdracht. Helaas hield ik het maar even vol, en was ik daarna te moe om me te concentreren. Maar toch heb ik een klein stukje gedaan. Vandaag denk ik niet dat ik nog wat er aan ga doen, maar misschien na de intakeweek weer;-)

Voor nu wil ik jullie een fijn weekend wensen. Voor degenen die me willen volgen, ik ben volgende week te volgen onder de link: Intakeweek Breda, in mijn dagboek.. Ik zal proberen hem zo vaak en recent mogelijk bij te werken.

Groetjes

1 opmerking:

Anoniem zei

Marianne, veel succes komende week in Breda !
Hopelijk schept het wat duidelijkheid en kom je in aanmerking voor die revalidatie. Daar heb je alleen maar baat bij. Houd ons maar weer op de hoogte !
groetjes, Bert Visser