maandag 8 februari 2010

Kwakkel de kwakkel

Alweer een aantal dagen ben ik lekker aan het kwakkelen. Pijn bij mijn schouderblad (wat steeds meer infectiepijn lijkt te zijn), voller zitten en meer hoesten, wat vaker hoofdpijn, en meer behoefte aan slaap. Eigenlijk kan je in het kort zeggen dat ik niet fit ben. Gistermiddag heb ik zelfs 1,5 uur geslapen, en ook vannacht weer een nacht van 10-12 uur gemaakt.

Hoewel het (nog) niet dramatisch slecht gaat, zodat opname nodig is, vraag ik me af of ik nog 14 weken thuis ben, zonder dat opname nodig is. We hopen natuurlijk dat ik tijdens de revalidatie geen opname nodig heb, omdat de tijd van de revalidatie gewoon doorgaat, en de einddatum blijft hetzelfde. Ondertussen ben ik (morgen) 9 weken thuis uit het ziekenhuis, en dat is een record;-) Vorige keer zat er 8 weken tussen, en die keer daarvoor maar 6 weken ofzo..

Hopelijk gaan we gewoon lekker door met het record verbreken, en maken we er nu even een keer heel lang thuis zijn, van;-)

Vanmiddag rijles, en verder vandaag mijn gemak houden. Morgen bloedprikken, en verder staat er dan ook niets op de planning.. Hopelijk kan ik na 2 rustige dagen ('k heb er al 3 achter de rug, maar goed) zeggen dat ik wat opgeknapt ben;-)

Groetjes

Geen opmerkingen: