woensdag 3 februari 2010

Van alles

Ondertussen zijn we weer 2 dagen verder. Het afscheid van mn vriendin Sandra is achter de rug, en morgen vertrekt ze met het vliegtuig naar Aruba. We hebben nog een mooie afscheidsfoto gemaakt. Ook heb ik weer een rijles achter de rug. Waar ik maandag in Papendrecht gedoold heb, zwerfde ik nu door Werkendam... Kortom, allemaal onbekende plekken, en afgaan op je kunnen;-)

De tablettenkuur is inmiddels gestopt, en ik ga gelukkig nog niet erg achteruit. Ik voel me wel ietsje beter weer, dus waarschijnlijk was dat beroerd voelen, grotendeels door de antibiotica. Niet dat ik nu helemaal fit ben, maar ik voel me in ieder geval beter als van het weekend, en weer bijna zoals voor het starten met de kuur..

Ondanks dat ik telkens maar een uurtje per keer aan mijn huiswerk bezig ben, gaat het toch nog redelijk snel. Ik heb al heel wat opdrachten afgerond, en hoef er nog maar een paar. Binnenkort heb ik een gesprek op school, over hoe nu verder. Ik mis natuurlijk toch een stage, en ben al een half jaar niet op school geweest. Gelukkig heb ik wel al veel ingehaald, maar helemaal bij met de rest ben ik niet;-) 'k Ben benieuwd wat er uit het gesprek komt, maar het komt vast allemaal goed..!!

Veel meer nieuws heb ik niet te melden, en daarom ga ik maar weer een eind breien aan dit bericht;-)

Fijne avond allemaal, en tot volgende keer...

Groetjes

Geen opmerkingen: