maandag 29 maart 2010

Onverwachts Uit Logeren in het EMC

Even een kort berichtje, want fit ben ik niet.. Gisteren ben ik opgenomen in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. ’s Morgens wilden we net gaan eten, toen ik een hoop gepruttel voelde. Naar de gootsteen gelopen, en ja hoor.. Een longbloeding. Nadat we het ziekenhuis hadden gebeld, werden we verzocht zo snel mogelijk naar de Spoed Eisende Hulp te komen. Daar werd ik doorgelicht: Röntgenfoto, bloed afname, bloeddruk, temperatuur en saturatie. Even later (2 uur) wisten we dat ik opgenomen zou worden op de Longafdeling, en een antibiotica kuur zou krijgen.

Op de afdeling werd ik op mijn kamer geïnstalleerd en kreeg ik een boterham voor mijn neus gezet. ’s avonds is mijn infuus, wat ze op de SEH hadden geprikt, eruit gehaald, en mijn PAC aangeprikt. Gelijk al bij de 1e gift Tazocin kreeg ik een allergische reactie. Overal jeuk, prop in de keel, en misselijk zijn. Hoe meer giften ik kreeg, hoe erger het werd. Vanmorgen om 6u had ik een temp van 38,6 en was mijn saturatie 95 met een liter zuurstof. Gisteravond was hij 95 zonder zuurstof.

Mijn moeder kwam gisteren de arts nog tegen, en die vond het ontzettend vervelend dat dit gebeurd was. Dit stond nu net even niet op de planning. De laatste maanden zijn een aaneenschakeling van zorgen, problemen en ziekte. En als ik heel eerlijk ben, ben ik dat even goed zat. Maar goed, we gaan door en houden moed. Misschien dat ik me dan na DEZE kuur beter voel!!

Ik ga afronden, ik ben ontzettend beroerd, maar wilde jullie toch even op de hoogte stellen.

Mijn adres is:

Marianne Vlot,

’s Gravendijkwal 230,

3015 GJ Rotterdam,

Afdeling SV2,

kamer 217.

Groetjes

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik wens je heel veel beterschap Marianne, ik hoop dat deze kuur z'n werk doet!
Groetjes van Sandy (Ydnas CFcafe)

Esther zei

he bah wat vervelend zeg!! Het zit je niet mee. Heel veel sterkte

groetjes
Esther (mama van Ruben met CF)

Anoniem zei

Shit, zeg! Dat is een tegenvaller. Ik wens je heel veel sterkte!
groetjes van Elly