vrijdag 19 maart 2010

Weekend

Na een lange nacht, ging ik vanmorgen weer aan de gang in het programma. Om 9 uur moesten we bij de duurtraining zijn, en heb ik 2 minuten op 30 watt gefietst, en daarna 2 minuten totale rust (ipv op 12 watt doorfietsen zoals van de week). Dit heb ik 7x gedaan.

Na het fietsen was er een uurtje rust en heb ik koffie gedronken en even op bed gelegen. Daarna was het weer met de rolstoel naar beneden, en naar het park, en daar heb ik 300m in plaats van 400m (woensdag) gelopen. (vorige week was het 525 meter)

Na het park was het tijd om te gaan eten, en daarna hadden we de weekbespreking. We kregen daarin ook het programma voor volgende week, en er bleek een heel drukke maandag voor mij aan te komen.

Blijkbaar is er nog niets doorgevoerd in het programma, en moddert het lekker voort, totdat ik een beslissing heb genomen.

Na de weekbespreking ben ik naar mijn kamer gegaan, heb vernevelt, en zit wat achter de pc. Zo meteen mijn tas inpakken, daarna naar krachttraining, en dan eten en naar huis.

Nog nooit heb ik er zo naar uit gezien om even rust te hebben. even weg hier uit het revalidatiecentrum, even een andere omgeving, en dan nog proberen die moeilijke beslissing te nemen.

Gisteravond heb ik met mijn moeder een heel gesprek gehad, en we hebben besloten dat we een gesprek met de arts hier, en een gesprek met mijn eigen longarts willen, voordat we de knoop doorhakken. Via de mail kreeg ik wat tips van een lotgenoot, en daar hebben we wel wat aan. Eigenlijk wil ik vooral advies van de artsen wat nu echt handig is. Hun zijn specialist, ik niet.. En daarbij.. Ik wil heus wel meebeslissen, maar ik weet het zelf ook gewoon echt niet..

Om half 4 nog krachttraining, en ook daarbij ga ik het wat aanpassen. Dit weekend is het denk weer rusten, rusten, rusten. Misschien nog een stukje auto rijden (omdat ik dat nu eenmaal niet kan laten, en toch regelmatig wil volhouden ivm ervaring). Dit weekend word er dus weer niet bijgewerkt. Heel misschien wat foto’s maar ik denk het niet. Aangezien de meeste foto’s met mensen van mijn groep zijn, en ik daar dus toestemming voor moet vragen om ze op mijn site te publiceren, gaat daar even overheen voordat dat er door is.

Mijn programma voor maandag (drukdrukdruk) is:

08.00 ontbijt

08.45 Actief bewegen (= buiten lopen)

10.00 Gesprek bij de psycholoog

11.15 Duurtraining

12.00 lunchpauze

13.30 Oefentherapie

14.00 Krachttraining

15.00 Visite op afdeling (arts)

17.00 Diner!!!

Groetjes en fijn weekend allemaal!!!

1 opmerking:

Anoniem zei

Het gesprek bij de psycholoog maandag lijkt mij ook belangrijk voor je besluitvorming. Veel succes met alles!
Hedwiche