maandag 26 april 2010

Auto en weekend

Zaterdag om 10 uur waren we bij de garage, en even later was alles geregeld. Om half 11 kon ik als trotse eigenaresse van een Kia Picanto naar huis. Mijn eerste tochtje alleen in mijn eigen auto. Ik kan niet beschrijven hoe lekker dat gevoel was. Thuis heb ik hem eerst ingericht naar mijn zin, en alle spulletjes die er in moesten er in gelegd. Daarna heeft mijn broer een proefritje gereden, en gelijk een extra fles koelvloeistof gehaald en getankt.

Zaterdag heb ik er verder niet meer in gereden. Ik was te moe van het halen van de auto, en een paar keer lopen naar de auto, om wat spullen erin te leggen. Vandaag ben ik echter wel weer wezen rijden. Vanmorgen om een uur of half 12 dacht ik, laat ik eens lekker een stukje gaan rijden. Dus ben ik een half uurtje weg geweest, en heb lekker een rondje gereden. Het gevoel wat ik had was heerlijk. Het was echt een gevoel van: vrijheid blijheid.. muziekje aan, en rijden maar..

Vanavond had ik nog zin in een tochtje, ondanks dat ik eigenlijk erg moe was. Dus zijn we even naar Gorinchem gereden, en daar heb ik in de auto gewacht tot mijn moeder wat boodschapjes gedaan had. Daarna zijn we weer terug gegaan. Ik ben nu welliswaar erg moe, en ik hang wat op de bank, maar heerlijk, wat een voldaan gevoel heb ik over vandaag. Weg wanneer ik wil en kan, zonder van iemand afhankelijk te zijn

Vanmorgen was ik al vroeg wakker, (om 6 uur) en moest ik zo erg hoesten, dat ik er van over ging geven. Dat is de 2e keer in 1 week nu al. Elke keer als ik plat ga liggen, ga ik hoesten. Gelukkig helpt het als ik Code├»ne in neem ’s avonds, dan kom ik in ieder geval in slaap. Vaak slaap ik dan een tijdje door, maar tegen de ochtend, komen er toch wel flinke hoestbuien.

Omdat ik me nu niet bepaald heel goed voel, heb ik het ziekenhuis gemaild, of ik woensdag voor het gesprek, niet een longfunctie kan blazen. Dit kon, en nu kan ik om kwart over 1 longfunctie gaan blazen. Om 2 uur hebben we dan het gesprek bij de longarts, en daarna kan ik weer naar huis.

Groetjes en tot de volgende keer..

Geen opmerkingen: