zaterdag 3 april 2010

Een verjaardag die in het water valt

Vandaag zou ik met mijn broer, onze verjaardag vieren. Zoals jullie weten was ik 25 maart jarig, en mijn broer was de 24e jarig. Omdat ik eigenlijk nog in Breda had gezeten nu, hadden we afgesproken vandaag onze verjaardag te vieren, voor familie en vrienden. Zo had ik een extra dag (2e paasdag) om uit te rusten, voordat ik weer zou gaan revalideren.

Ondertussen ben ik gestopt met revalideren, en helaas ben ik nu opgenomen in het ziekenhuis.. De verjaardag gaat echter gewoon door. Waarom? Zul je vragen.. Omdat mijn broer al zo vaak heeft in moeten leveren voor mij, en omdat er anders waarschijnlijk niet snel wat van komt, gaat de verjaardag vandaag gewoon door.

Ik had er voor kunnen kiezen om een paar uur met verlof te gaan, en er toch bij te zijn. Dit zou echter niet slim zijn. Omdat ik zo ontzettend moe ben, zou de reis naar huis al veel energie kosten. Dan nog verjaardag vieren, en weer terug. Daarnaast zou het maar 4 uur kunnen, omdat ik dan weer terug had moeten zijn in het ziekenhuis, voor een nieuwe gift antibitica. En zelfs al had ik voor thuisbehandeling gekozen, dan nog hadden de pompen niet optijd binnen geweest.. Kortom.. Ik blijf hier in het ziekenhuis..

Kan ik dan helemaal niet meegenieten en krijg ik geen bezoek??? Jawel, jawel.. Om te beginnen komen vanmiddag 2 goede kennissen/vrienden van me langs, en die komen mij gezelschap houden. Daarnaast komt vanavond mijn oom, zijn nieuwe vriendin voorstellen. Verder hebben we besloten dat ik via de webcam mee ga kijken in de huiskamer.. Wel niet zo leuk als echt er bij zijn, maar ja het is even niet anders..

Vandaag heb ik verder niet veel plannen. Denk een DVD kijken, wat achter MSN, genieten van mijn bezoek etc.. Meer zal het niet worden;-) Vanmorgen heb ik al gedouched, en een rondje over de gang gelopen.. Goed bezig dus!! Mijn prikbordje begint alweer lekker gezellig te worden. Wil je meehelpen met mijn prikbord vol te krijgen? (daarna verder op de muur, hihi) Stuur dan een kaartje;-) Mijn adres is: Marianne Vlot, EMC Centrumlocatie, ’s Gravendijkwal 230, 3015 GJ Rotterdam, Afdeling SV2, Kamer 217.

Groetjes en een fijn Paasweekend toegewenst!! Tot maandag of dinsdag!!

Geen opmerkingen: