donderdag 8 april 2010

foutje

Hallo allemaal,

Het bericht wat er net even op stond, was een foutje.. Dat was alleen voor mijn andere site bedoeld.. De reacties die op mijn blog waren gegeven via CF-cafe, waren gewoon goed bedoeld. Je hoeft het vorige bericht dus niet als geplaatst te beschouwen.. Ik heb hem nu verwijderd.
Als je wilt weten waar het over ging, kijk dan even op mijn site : www.ikisziek.websitemaker.nl/marianne

Groetjes

2 opmerkingen:

Claudia Huijzen zei

Ha Marianne,
las net je berichtje op m'n blog, gelukkig maar nu snap ik het. Las de reacties in je gastenboek, en dat is inderdaad heel vervelend...

Cash en Els zei

Beste Marianne,
Ik volg je blog maar schrijf niet altijd een berichtje omdat ik het soms moeilijk vind om weer een opbeurend berichtje te schrijven. Ik hoop echt voor je dat je wat minder snel vermoeid raakt en dat de energie toch weer iets gaat toenemen.
Hoe dat moet zou ik niet weten, ik weet alleen hoe mn eigen lijf meestal reageert en dat is vaak al moeilijk in te schatten, laat staan dat ik dat van een ander zou kunnen invoelen.
Wat betreft de "discussie" op je gastenboek ik heb op mn blog laatst ook 2 berichtjes gehad van een "anoniem" persoon. Het waren zeer zure opmerkingen waar niemand wat aan heeft. Ik niet, mn lezers niet en de de persoon zelf denk ik ook niet. Dus ik heb ze verwijderd en censureer mn berichten nu. Jammer dat er blijkbaar mensen zijn die alleen maar kunnen stoken.
Sterkte en hartelijke groet,

Els