donderdag 1 april 2010

Niet veel te melden

Vandaag valt er weinig te vertellen. Vanmorgen werd ik door veel binnenlopende mensen wakker (keukenzuster, verpleging een paar keer etc). Uit eindelijk ben ik om 9 uur maar gaan ontbijten. Toen ik alles gedaan had, kwam het maatschappelijk werk binnenlopen. Na een kort gesprek, was het bijna tijd om te gaan eten.

Na het eten kwam de internist binnen lopen. Na lichamelijk onderzoek, zei ze dat er verder geen reden voor beenmerg onderzoek. De vele infecties en mijn grote milt, zorgen er waarschijnlijk voor dat mijn bloedplaatjes en witte bloedcellen verlaagd zijn. Ze ging het nog even overleggen, en als er wat wijzigt hoor ik dat via de zaalarts.

Vanmiddag kwam mijn mentor op bezoek. Met hem heb ik een fijn gesprek gehad, over van alles en nog wat. Daarna heb ik vernevelt, en nog wat achter mijn pc gezeten.

Vanavond komt mijn vriendin langs, en ook mijn broer en schoonzus komen nog even langs. Kortom het word een druk, maar gezellig avondje. Dit was in het kort even wat ik vandaag heb gedaan.

Groetjes en tot morgen;-)

Geen opmerkingen: