vrijdag 23 april 2010

Weekend en alles daar omheen

Gisterochtend werd ik gebeld door het ziekenhuis. Het was een computergesprek, waarmee ik mijn afspraak van volgende week, bij de longarts, moest bevestigen. Ik werd netjes aangesproken met Mw, gevraagd of ze de juiste persoon aan de lijn hadden, er werd gevraagd of ik wist dat ik de 28e een afspraak had met de longarts, en of ik dan kon komen. Best apart als je via de telefoon (een automatische computer) gevraagd word om je afspraak te bevestigen.

Woensdag ben ik weer naar de fysio geweest. Opnieuw op de hometrainer, net als vorige keer.. 5x 2 minuten op 15 watt. Daarna heb ik nog wat oefeningen gedaan met een elastische band die ik mee naar huis kreeg. Zo kan ik thuis de belangrijkste spiergroepen trainen. Het is natuurlijk belangrijk dat ik mijn spierkracht niet verlies. Gisteren was ik het vergeten, en heb ik ’s avonds alle oefeningen nog 1x 10 gedaan. Vandaag vergat ik het niet, en verspreid over de dag heb ik al 2x een serie van 10 gedaan. Per serie heb ik 6 oefeningen.

Morgen is het dan eindelijk zo ver;) ik ga morgen mijn eigen auto ophalen! Afgelopen week heb ik voorbereidingen getroffen zoals verzekering etc. Morgenochtend (of middag, dat in overleg met de garage) gaan we mijn auto ophalen.

Afgelopen week heb ik niet zo veel geschreven. Dit omdat er gewoon heel weinig te vertellen was. Ik was/ben niet fit, en daardoor lig ik veel op de bank. Het ene moment zweet ik, het andere moment heb ik het koud.. Maar koorts heb ik niet. Daarnaast heb ik een hartslag van 94 in rust. Ook dat is vreemd voor mij, omdat dit gewoonlijk op de 69 zit. Bij de fysio heb ik eens navraag gedaan daarnaar, en hij zei dat het heel goed met vermoeidheid samen kon hangen. Ook het hoesten is nog niet over. Elke nacht neem ik nog een codeïne tabletje voordat ik ga slapen, omdat ik anders heel veel lig te hoesten. Meestal slaap ik in 1x door, zonder te hoesten. Eerst deed ik het zo dat ik ging slapen, en pas een codeïne tabletje nam, als ik ging hoesten, maar vaak was het dan niet meer te remmen, en lag ik 3 uur wakker. Gelukkig dat het van te voren wel werkt.

Dit weekend denk ik niet dat ik nog een blog plaats. Ik heb weinig te vertellen, en wat ik zou kunnen vertellen (over mijn auto) heb ik nu al verteld;) Dus ik wil jullie allemaal een fijn weekend wensen en tot volgende week!

Groetjes, en geniet van de zon!!!

Geen opmerkingen: