dinsdag 20 april 2010

weer een update

Het is al weer even geleden dat ik wat heb laten horen, maar er is weinig te vermelden. Afgelopen weekend heb ik heerlijk in de zon gezeten, en is het ziekenhuis kleurtje lekker verdwenen. In plaats van dat in en in witte kleurtje, begin ik er nu een beetje bruiner uit te zien.

Maandagochtend kreeg ik de voorlichting van mijn nieuwe insulinepomp. Ik had hem al een tijdje in huis, maar ze waren nog steeds niet geweest om de nieuwe dingen uit te leggen. Niet dat het van mij hoeft, maar de regels zijn nu eenmaal zo dat je niet mag starten met een nieuwe pomp, voordat je uitleg heb gehad. Gisteren zijn ze dus voor de uitleg geweest, en sinds gisteren ben ik dus ook gelijk begonnen met mijn nieuwe pomp. Op deze pomp zit heel wat luxe die ik van mijn oude pomp niet gewend was. Zoals: een boluswizard, gebeurtenismarkering, een groter reservoir, etc etc.

Ik voel me al een paar dagen niet heel erg lekker. Ontzettend moe was ik al een hele tijd, maar sinds een paar dagen ook enorme hoofdpijn, hoesten, en misselijk. Niet vaak trek in eten, en het liefst de hele dag op de bank liggen en slapen. Of het een verkoudheidje is of een infectie weet ik niet, maar we doen het maar even rustig aan.

Groetjes en tot de volgende keer.

Geen opmerkingen: