vrijdag 14 mei 2010

Opruiming, etc

Woensdag besloot ik dat het tijd was om mijn kledingkast eens uit te zoeken. Na een ochtendje kleding en sieraden uitzoeken, was ik een heel eind gekomen, en nu hoef ik nog maar een klein beetje uit te zoeken. Ik heb al een halve vuilniszak vol, die weg kan. Allemaal oud, niet passend meer, of het word nooit gedragen.

Donderdagmiddag hebben mijn moeder en ik kaarten zitten maken. Al met al zijn we een heel tijdje bezig geweest. ’s Avonds hebben we een spelletje gedaan. Aan het eind van de dag was ik helemaal versleten. Ik begon de dag al erg moe, als nasleep van woensdag, maar gisteravond was ik helemaal versleten. Ik ben vroeg mijn bed in gegaan, en heb 11 uur geslapen.

Toen ik vanmorgen wakker werd, was ik nog steeds behoorlijk moe, maar om half 1 had ik fysio, en daar ben ik gewoon heen gegaan. We hebben opnieuw een klein beetje opgebouwd. Vanmiddag heb ik de hele middag op de bank gelegen. Vanavond waarschijnlijk nog even douchen, en dan verder niets meer ondernemen, en weekend houden. Morgen nog even mijn auto tanken, en verder staat er niets anders op de planning dan uitrusten, uitrusten en uitrusten;)

Groetjes

Geen opmerkingen: