donderdag 17 juni 2010

Cagla

Gisteren bij de fysio heb ik weer iets op kunnen bouwen.. Weer een tandje erbij.. Straks moet ik nog naar de tandarts om al die extra tandjes eruit te laten halen hihi.. ‘k Heb een mond vol.. Al met al zijn de fysio en ik trots dat we het al zover geschopt hebben, gezien ik begon (9 weken geleden) met 3x 1 minuut fietsen.. met een minuut rust er tussen, en ik reed toen niet zelf naar fysio toe.. Ondertussen fiets ik 3x 2 en 2x3 minuten, met een minuut rust ertussen, doe 3 krachtapparatuur 1x15 en 1x20 herhalingen, en ik rijd zelf heen en terug.. Ik ben dan welliswaar daarna heel moe, en moet de rest van de dag niets meer doen, maar toch bouwen we steeds een beetje op:-)

Voor heel veel mensen zal dit nog heel weinig zijn, maar als je ziet waar ik vandaan kom, en dat in verband met mijn vermoeidheid, dan vind ik dat ik toch wel reden heb tot blij zijn.. Mijn fysio zei gisteren zelfs al grappende wijs: “Straks moeten we die pedalen in je Picanto nog vervangen voor trappers…” hihi.. Hopelijk kunnen we er steeds een klein stapje bij doen.. Nog harder hoop ik dat er voorlopig geen opname komt, omdat ik dan waarschijnlijk overnieuw kan beginnen.. Daar gaan we dus voorlopig maar niet bij stil staan, de toekomst wijst het vanzelf uit;-)

Gisteravond schrok ik erg van het bericht dat Cagla, een meisje waar ik heel vaak mee in het ziekenhuis heb gelegen, vorige week is overleden.. Ze had net als ik CF, en toen ik 12 was, lag ik al samen met haar in een ziekenhuiskamertje. Ook in latere opnames was zij regelmatig van de partij. Pas sprak ik haar nog, en spraken we over de overgang naar de volwassen locatie. Ze zou binnenkort 18 worden.. Samen hebben we heel wat meegemaakt, ik zal haar nooit vergeten!!

Groetjes

Geen opmerkingen: