zaterdag 12 juni 2010

Daar ben ik weer!

Afgelopen week heb ik duidelijk gemerkt dat dinsdag eigenlijk een te drukke dag was. De hele week erg moe (lees oververmoeid/uitgeput) geweest, en maar weinig kunnen doen. Verder was ik ook vaak duizelig, had vaak hoofdpijn en hoest bij vlagen flink. Het warme, benauwde weer werkt daarin ook niet echt mee. Daarnaast vermoed ik dat een deel van de klachten van de Tavenic kuur vandaan komen.

Ondanks het niet fit zijn, heb ik geprobeerd gewoon mijn ritme erin te houden, en zo ben ik ook gewoon naar de fysio geweest. Woensdag was dit maar net te doen, maar gisteren ging het al weer iets beter. Dus hopelijk hebben we het diepte punt gehad, en bouwen we weer op. Want ik moest het bij de fysio wel wat rustiger aan doen. Maar veel proberen mijn rust te nemen, en alles in de therapie te steken.

Woensdag hebben we contact gehad met het ziekenhuis, waar de arts werkt, die we om zijn mening gaan vragen. 30 juni hebben we een afspraak. De 1e keer zal, in tegenstelling tot wat in mijn vorige bericht stond, geen uitgebreid longfunctieonderzoek plaatsvinden, maar een gewone longfunctie, en een gesprek van een uur bij die arts. De arts zal me meerdere keren willen zien, voordat hij een advies geeft.

Afgelopen week zijn een aantal foto’s die ik besteld had (eindelijk) binnen gekomen. Normaal staat voor het ontwikkelen van negatieven 3 dagen (zo werd vermeld) maar de eerste lading heeft er 9 dagen over gedaan. 2 negatieven konden niet worden afgedrukt, en 1 is beetje verkeerd gegaan. Hopelijk komen de andere foto’s nu ook snel binnen. Dan kan ik gaan sorteren en beginnen aan het boek;)

Vanmorgen heb ik een taart gemaakt, voor dit weekend. Die staat nu in de koelkast op te stijven, en vanavond of morgen kunnen we smullen van een aardbeienkwarktaart. Snufje slagroom en een aardbeitje erop, en eten maar!!;)

Allemaal een fijn weekend en tot volgende week!!

Geen opmerkingen: