zaterdag 26 juni 2010

Uitrusten

Even nog kort laten weten hoe het met me gaat, zo net voor het weekend. Gisteren ben ik naar fysio gegaan en heb ik hetzelfde als dinsdag vast kunnen houden, al was ik duidelijk benauwder, en kostte alles veel meer moeite.. Daarna kon ik ook niets meer doen de hele dag. Vannacht heb ik een nacht van 11 uur gemaakt, maar helaas ben ik er niet erg van uitgerust. Toen ik uit bed kwam was ik al ontzettend moe, en om een uur of 1 ben ik op de bank gaan liggen, omdat ik te moe was om rechtop te blijven zitten.

Dit weekend staat er dan ook heel weinig op de planning. Mijn weekend bestaat uit rusten, rusten en rusten. Hopelijk ben ik maandag wat minder moe, zodat ik toch energie genoeg heb om op school certificaten te tekenen, en afscheid van de klas te nemen. Maar ja, ik ken mezelf, en ook als het eigenlijk niet gaat, ga ik maandag gewoon naar school. Haha.

Groetjes en fijn weekend allemaal!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik word er moe van....

Anoniem zei

Moe of niet. Natuurlijk naar school gaan. Ik ben ook verschrikkelijk moe, maar daar praat toch niet de hele dag over?? Jij leeft alleen maar met de ziekte. Ik leef niet met de ziekte. Ik ben niet ziek, maar mijn lichaam. Kom op meid, laat je leven niet zo bepalen door cf/moeheid. Dat kan echt hoor. Ik knok ervoor en praat zeker niet te vaak over mijn klachten. dat trekt je mentaal omlaag. Bart

Anoniem zei

Ben het er ook helemaal mee eens met bovenstaande.
Jo