woensdag 23 juni 2010

Uit logeren op oproep

Vandaag heb ik contact gehad met het ziekenhuis. Helaas is de enige optie toch een infuuskuur, en dus ben ik vanaf maandag oproepbaar voor een opname. Waarom vanaf maandag? Omdat ik dan certificaten uitreiken en afscheid van mijn klas heb. Dit wilde ik perse door laten gaan, omdat het de enige mogelijkheid is, om mijn klas in zijn geheel te zien. Daarna is het vakantie namelijk. Dus als er geen gekke dingen gebeuren, ben ik maandag gewoon aanwezig, en na maandag ben ik dan oproepbaar.

Mocht ik woensdag al in het ziekenhuis liggen, dan kan ik met de taxi naar de andere CF-arts. Kortom, alle belangrijke afspraken kunnen doorgaan, en hopelijk knap ik van die infuuskuur weer wat op, zodat ik fit op vakantie kan. Als het goed is kom ik 1 of 2 weken voordat we op vakantie gaan, het ziekenhuis weer uit. Ik kan dan nog even bijkomen thuis, voordat we op vakantie gaan..

Vanmiddag is mijn vriendin met haar zoontje geweest. Een heerlijk spontaan mannetje, en ik heb er dus ook erg van genoten. Wel te ver over mijn grenzen gegaan, maar dat heb ik er wel voor over;-) Ten slotte zie ik dat mannetje ook niet zo vaak, dus moet je er van genieten als hij er is;-)

Groetjes

Geen opmerkingen: